reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pranie powieszone, a następne już się kręci :rofl2:

Ja na początku miałam oliwkę bambino, nie nawilżała wcale:-( A potem kupiłam nivea w żelu - rewelacja :tak:
A do mycia dla Helenki mam top-to-toe jonsona :tak: wszystko w jednym:tak:

z NIVEA MAM NA DZIEŃ I NA NOC KREMY Z SERII Q10 POLECAM IDEALNE DLA 30:tak:

18 masz a już kremów dla 30 używasz:-D:-D:-D:-D:-D
też mam te kremy na dzień i na noc tylko na dłłłłłłuuuuuugggggoooooo mi starczają bo zapominam się smarować:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale to pikuś weszłam sobie ostatnio do drogeri sephory lubie tam chodziś fajne rzeczy mają weszłam obwąchałam perfumy tu psiknełam tam psiknełam i podchodzę sobie do półki z kremami popatrzeć co mają w jakich cenach a tam krem mały słoiczek 1200 zł myśle e chyba 120 ( i tak sporo) nie jednak 1200 podobno rewelka tak zachwalała pani (ciekawe czy używa:confused::confused:) z kawiorem i czymś jeszcze:szok::szok::szok::szok::szok:
a czytałam zmiana czasu 28 marca więc w następną sobotę:rofl2:

Aaaa i tak się staro czuję. Moja siostra ma 25 a wygląda na młodszą ode mnie :tak::tak::tak: ja mykam obiad dziadkom przyszykować. I coś mi Kubek marudzi :crazy: miłego po południa życzę może później zajrzę :-D:-D

Kawior nie cierpię paskudztwa-sorryM.H.ale na samą mysl....brrrr tak samo jak nie lubię musztardy z gorczycą ,bo też strzela m-y zębami,a smarowała już na pewno się tym nie będę ...za 1200 tym bardziej:-):-):-)

reklama
Do góry