reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mama helenki dzięki za zdjęcie:happy::happy::happy: no fakt te pierwsze miały takie opakowanie a te co mam jest trochę inne jednak:tak:
płyn global 2 litry u mnie w realu kosztuje 6.99 więc całkiem ok:tak::tak::tak:
a mnie mdli na zapach żelu pod prysznic brzoskwinioewgo dla dzieci kiedyś moja jula się uparła że taki chce to był jeden jedyny raz normalnie jechał mi zjełczałym masłem P ją kąpał ja nie mogłam:-D:-D:-D ja jestem wierna żelom do kąpieli johnsona z tej seri fioletowej lawendowej na dobry sen kocham ten zapach i julka używa go od urodzenia z tym jednym wyjątkiem kiedy miała ten brzoskwiniowy:no: podobno johnsony lubią uczulać ale jula miała uczulenie po oliwce bambino a to ją nie rusza ma z tej seri żel do ciała balsam krem i lubi bardzo :tak::tak: adam używa nivea man no w końcu to prawie facet tych samych zresztą co mój P:-D:-D a antek ma zestaw niwea dla dzieci P mu tak zakupił bo on uwielbia kosmetyki nivea więc narazie nic innego nie kupuje póki mam zapas jedynie oliwkę mam hipp i jest super sama też jej używam:-D:-D

mama helenki dzięki za zdjęcie:happy::happy::happy: no fakt te pierwsze miały takie opakowanie a te co mam jest trochę inne jednak:tak:
płyn global 2 litry u mnie w realu kosztuje 6.99 więc całkiem ok:tak::tak::tak:
a mnie mdli na zapach żelu pod prysznic brzoskwinioewgo dla dzieci kiedyś moja jula się uparła że taki chce to był jeden jedyny raz normalnie jechał mi zjełczałym masłem P ją kąpał ja nie mogłam:-D:-D:-D ja jestem wierna żelom do kąpieli johnsona z tej seri fioletowej lawendowej na dobry sen kocham ten zapach i julka używa go od urodzenia z tym jednym wyjątkiem kiedy miała ten brzoskwiniowy:no: podobno johnsony lubią uczulać ale jula miała uczulenie po oliwce bambino a to ją nie rusza ma z tej seri żel do ciała balsam krem i lubi bardzo :tak::tak: adam używa nivea man no w końcu to prawie facet tych samych zresztą co mój P:-D:-D a antek ma zestaw niwea dla dzieci P mu tak zakupił bo on uwielbia kosmetyki nivea więc narazie nic innego nie kupuje póki mam zapas jedynie oliwkę mam hipp i jest super sama też jej używam:-D:-D

Ja też cały czas nivea używam, najlepszy jest :tak::tak::tak: polecam

A gdzie Malinka chodziłaś tutaj na ozonowany basen ,bo ja o takim w okolicy nie mam pojęcia?Może bym też poszła,bo moje dzieciaki basen uwielbiają (taki chlorowanY)dzisiaj zajęć nie było ,bo nie mają nauczyciela jeszcze !!!!o szkoda że nikt mi nie dał znać ,bo przy moich zdechlaczkach do szkoły nie chodzę ,a Klaudie samą K odwozi ,a ja zostaję z Ksawkiem:tak:Ja przy Ksawku jechałam na Happy poieluszkach i byłam b.zadowolona:tak:

madziulanatasza a w międzywodziu na relaxie mają basen z ozonowaną wodą w kamieniu pomorskim też w uzdrowisku jest odnowiony basen i mają ozonowaną wodę mojego taty kobieta tam chodziła na zabiegi i podobno ok:tak:

To kamerka internetowa :tak::-D

A ja osatnio pokusiałam sie na czarnego lenora :rofl2: Jak na razie mi się podoba :tak:
Używam teraz fioletowego silana z serii aroma therapi,bajkowy zapach .J mam obrzydzenie do globala bo jak byłam w ciązy z Ksawkiem ,a pranie robiłam we frani i płukałam w wannie z tym płynem właśnioe to miałam odruch wymiotny,ja zawsze płyny wącham ,bo wybrzydzalska o zapachy jestem

Dziewczyny czy w was tez pada snieg bo unas strasznie:wściekła/y:
Wiktoria nie żartuj u mnie piękne słonko swieci,niebo bezchmurne tylko wiatr troszkę mocniejszy niż zwykle.

reklama
madziulanatasza a na bagińskim jaką mają wodę???? ja tam co prawda nie chodziłam nigdy ale jak adam wracał to nie śmierdział mi chlorem:confused::confused::confused::confused::confused: a może mniej chlorowali bo tu w szkole sportowej to ostro chlorują i śmierdział na kilometr:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas tak wieje że wyłączyłam tv bo mi sygnał z satelity zanikał:szok::szok::szok:

Do góry