B
Beata1988
Gość
Malinka te reklamy to są the best ja mam tesco blisko bo jakiś 15kmm od żar ale w nim nic nie ma!! Jak już to bym musiała do zielonej góry jechać a jej nie znam więc wole nie ryzykować że się zgubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja już zdążyłam nakupić tam Helenie ciuszków na lato
A ostatnio była promocja kaszek nestle, 3 kosztowały 11,50
Czy Wasze dzieci też miały taki etap że piszczały? Bo Kubek się nauczył i cały czas. Już mnie uszy bolą
Oj Kamilek to jeszcze ma jak zacznie krzyczec to można oszaleć a jeszcze jak Martynka płacze to Kamilek krzyczyCzy Wasze dzieci też miały taki etap że piszczały? Bo Kubek się nauczył i cały czas. Już mnie uszy bolą
I nic nam nie piszesz? Och Ty nie dobra
A gdzie Malinka chodziłaś tutaj na ozonowany basen ,bo ja o takim w okolicy nie mam pojęcia?Może bym też poszła,bo moje dzieciaki basen uwielbiają (taki chlorowanY)dzisiaj zajęć nie było ,bo nie mają nauczyciela jeszcze !!!!o szkoda że nikt mi nie dał znać ,bo przy moich zdechlaczkach do szkoły nie chodzę ,a Klaudie samą K odwozi ,a ja zostaję z KsawkiemJa przy Ksawku jechałam na Happy poieluszkach i byłam b.zadowolonaha ha ha mam ten sam problem a że bywaja baseny z wodą ozonowaną to wiem bo sama na taki chodziłam jak nie mieszkałam jeszcze w szczecinie a tu gdzie mam najbliższy basen to niestety woda chlorowana i to fest bo adam chodził i jak wracał to oczy go piekły niestety i kąpieluwki śmierdziały chlorem na kilometr