reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mama helenki a jak sprawdzić że to są te z kubusiem puchatkiem???? bo ja jak te kupowałam to byłam przekonana że to z kubusiem a te niestety nie:no::no: tamte z kubusiem są miękie a te niestety sztywne:tak:

One mają zmienine opakowanie. Normalnie super flex były w zielonej paczce, a teraz do tych paczek zielonych wsadzili te z tygryskiem. A tesko super flex mają opakowanie granatowe na okolo a w srodku zielone

Chyba mało to zrozumiałe :baffled:

reklama
Jak napisałas o tych mdłosciach to przypomniało mi się, że mam w łazience płyn do płukania Silan, który też przyprawia mnie o zawrót głowy...
No normalnie czuje odruch wymiotny... A kupiłam go tylko dlatego, że był w promocji z proszkiem do prania i już go nie kupię...

To tyle, jesli chodzi o moją małą dygresję na temat mdłości...;-):happy:

ja ostatnio jestem zakochana w płynach do płukania global nie drogie a pachną cudnie i zapach utrzymuje się długo na ubraniach:tak::tak: miałam zielony teraz mam niebieski a kupie jeszcze pomarańczowy bo też ładnie pachnie:tak::tak::tak:

One mają zmienine opakowanie. Normalnie super flex były w zielonej paczce, a teraz do tych paczek zielonych wsadzili te z tygryskiem. A tesko super flex mają opakowanie granatowe na okolo a w srodku zielone

Chyba mało to zrozumiałe :baffled:

całkiem zrozumiale załapałam teraz jak będe kupowała to zwróce na to uwage bo wtedy hagisy no hagisy nie pomyślałam nawet że są inne:-D:-D:-D:-D
a co do tesco to też się przejadę mają też czasami fajne ubranka dla dzieci i nie tylko zresztą:tak::tak: a reklamy tesco to uwielbiam bawią mnie do łez:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super gratuluje pierwszego ząbka:-)
Moja córcia ma 7.5 miesiąca i jeszcze nie widze, żeby się wybijał,
może lada dzięń,dodam jeszcze że Amelcia strasznie marudzi:-(
Pozdrawiam:)
Witaj Kasia
Pochwalę się jeszcze! W sobotę byliśmy na zakupach i kupiliśmy Piotrusiowi takie butki:
Buciki adidas daroga r. 20 (581399807) - Aukcje internetowe Allegro

Wygląda w nich super! :tak:No i chyba mu wygodnie, bo nawet po domu chciałby w nich chodzić! :-D
Butki śliczne no i nie dziw sie że chce w nich chodzic nowe to nowe rozchodzić trzeba
cisza myślę ale super pewnie zasnoł............... a mój sraluch poprostu po cichutku kupsko gigant produkował:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak zrobił co miał zrobić to znów się rozgadał:-D:-D:-D:-D:-D:-D no nic przewinełam go położyłam do łóżeczka i czekam po cichutku może zaśnie:confused::confused::confused: to ja bym w tym czasie może okno u dzieciaków umyła:dry::dry:
a właśnie dziewczyny te co mają dzieci na pampersach jakich pieluszek używacie?????
bo ja na początku kupiłam takie zwykłe w realu firmy krzak to była porażka sztywne ceratowe a do teko na taśmę no nic szybko się zużyły jak to wiadomo przy noworodku potem mama piotra kupiła małemu hagisy takie małe z kubusiem puchatkiem mięciutkie chłonne byłam bardzo zadowolona potem była promocja w realu na pampersa kupiliśmy mu 4 paki no i były super potem kupiłam mu takie zwykłe bez firmówki na ryneczku fajne bawełniane 56 szt za 19 zł bardzo mi pasowały tylko facet zwinoł interes i nie ma już tych pieluch ostatnio kupiłam małemu hagissy no ale rozmiar większe jak miał te pierwsze bo teraz to już 4-9 kg i nie są takie fajne jak tamte z kubusiem jakieś takie sztywne :no::no: nie bardzo mi pasują:no::no::no: czytałam gdzieś o pieluszkach dada z biedronki
Ja używam haggisy Martynce też je używałam i jestem z nich zadowolona a te z biedronki miałam raz tez były dobre i nie są drogie ale u nas nie ma biedronki ale jak M przyjedzie to chyba kupie ze 2 paczki.A co do tej kupki to znam to Kamilek jak sie nieraz dorobi to całego trzeba myć.
No i u chłopców są jeszcze takie fajne niespodzianki jak obsikana ściana i wszystko dookoła :-D
No chłopaki dają czasem popalić ja jak przebieram Kamilkowi pampersa to zanim ja sięgne po pampersa to on już mokry:-D

reklama
Do góry