reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja śpi, ale to tylko dlatego, że chora bidulka :-(

A jeśli chodzi o pieluchy to ja nie lubie pampersów, Helenie odpażały pupkę, a ten zielony pasek ma strasznie intensywny zapch :zawstydzona/y: Przyznam że zbiera mi się na mdłości jak to czuję :baffled:

Na nocki zakładamy Huggiesy, czy jak one tam :rofl2: Kupiłam ostatnio w rtesko za 38 zł 67 szt, tych z kubusiem :tak: super flex ... Jeszcze rossman ma niedrogie pieluchy :tak:

jak jula była mała to używałam bella hapy właśnie mi się przypomniało i też fajne były i nie zbyt drogie muszę kupić na próbę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a nocnik też kupuje w wakacje jak będzie dobrze już siedział to będziemy go z nim oswajać:tak::tak: ja podobno jak miałam roczek to byłam dziecko bezpieluchowe może antek się do mnie z tym wrodzi:confused::rofl2::-D

mama helenki a jak sprawdzić że to są te z kubusiem puchatkiem???? bo ja jak te kupowałam to byłam przekonana że to z kubusiem a te niestety nie:no::no: tamte z kubusiem są miękie a te niestety sztywne:tak:

my też chcemy z antkiem chodzić na basen ale pani doktor powiedziała po pierwsze jak będzie cieplej po drugie tam gdzie woda ozonowana a nie chlorowana:confused::confused:
madziulanatasza to ty niedługo imprezkę osiemnastkową sobie robisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pierwszy raz słyszę o takiej wodzie na basenach :confused: gdzie ja znajdę taki basen????

Przyznam że zbiera mi się na mdłości jak to czuję :baffled:

:tak:
Jak napisałas o tych mdłosciach to przypomniało mi się, że mam w łazience płyn do płukania Silan, który też przyprawia mnie o zawrót głowy...
No normalnie czuje odruch wymiotny... A kupiłam go tylko dlatego, że był w promocji z proszkiem do prania i już go nie kupię...

To tyle, jesli chodzi o moją małą dygresję na temat mdłości...;-):happy:

Pierwszy raz słyszę o takiej wodzie na basenach :confused: gdzie ja znajdę taki basen????

ha ha ha mam ten sam problem a że bywaja baseny z wodą ozonowaną to wiem bo sama na taki chodziłam jak nie mieszkałam jeszcze w szczecinie:tak::tak: a tu gdzie mam najbliższy basen to niestety woda chlorowana i to fest bo adam chodził i jak wracał to oczy go piekły niestety i kąpieluwki śmierdziały chlorem na kilometr:-D:-D:-D

reklama
Ja używam papmersów i jakoś nie czuję tego zapach. Ale co do mdłości to nie mogę mieć zapachu do wc o zapachu konwalii. Od razu mi się przypomina jak w ciąży byłam. I jak czułam ten zapach to od razu mi niedobrze było. I tak mi jakoś zostało :baffled:

Do góry