reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka no błagam cię o"szyroni" to nie pamiętasz ,przecież Kl też woli polski bo z matmy to noga z niej... a Ksawek to zaśnie wieczorem pewnie około 22 ale i tak cały czas leży w łóżku wiec nie będzie zbyt buszował i hałasował!!Klaudii klasa jak pokończy swoje obecne zeszyty ma przynosić już zeszyty w grubą linię,a bazgrze jak kura nie wiem gdzie jej się spieszy ,ale bazgrolić zaczęła!

Ostatnia edycja:
reklama
to fajnie z tym angielskim adam chodzi i jest bardzo zadowolony on ma to za darmochę bo wszystko łącznie z podręcznikami i gadżetami funduje im unia europejska:confused2: u adama to naprawdę było potrzebne bo on miał bardzo niski poziom jeżeli chodzi o angielski w porównaniu z dziecmi z jego klasy teraz wyrównał największy problem ma z pisownią bo dużo rozumie zna dużo wyrazów ale jak ostatnio miał sprawdzian z miesięcy tygodni pór roku itp to wiekszość napisał fonetycznie:eek::eek::eek::eek: ale jak dla mnie to i tak super tym bardziej ze ja mu w angielskim nie pomogę bo nie znam jedynie P ale wiesz jak to jest jego większośc dnia nie ma w domu więc kiedy ma mu pomagać:eek: a zresztą adam nie bardzo chce żeby P mu pomagał bo zawsze się przy tym kłócą:angry:
a ja łykam od 3 dni zachwalana przez dziewczyny linee i jestem zadowolona dzisiaj mam mniejszy apetyt jestem po małym sniadanku i jabuszku pitem obiad jogurt i wsio na szczęście nie mam ssania w żołądku i oby tak zostało:tak:

no ale klaudia to zawsze ładnie pisała:tak::tak::tak::tak::tak: a myślałam że z tą matmą to jej się odmieniło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: adam też pisze czasami jak kura pazórem ale dużo ładniej jak kiedyś:tak::tak::tak::tak: ale mówi że w szkole to ich pani pogania że szybko pisze i to dlatego no ale w domu ja go nie gonie a jak czasami coś napisze to sam nie może rozczytać:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc
ja odrazu sie przyznaje ze nie czyatlam Waszych postow.Od rana sprzatam mieszkanie.Szlalam z oknami zrobilam dwudaniowy obiadek dopiero co Laura zasnela a ja jeszcze musze podlogi przeleciec i pozmywac w kucni, Pranie w automacie a nastepne juz czeka :rofl2:
Dzis mam wene ale obiecalam Laurze ze jak wstanie pojdziemy na spacerek taz ze wieczorkiem zagladne
:happy:
Milego popoludnia:happy:

Klaudia ,aż tak żle nie pisze ,ale niestarannie po prostu.Ona kwituje ten kurs:poznam nowego nauczyciela który krzyczy:-):-)jak się nie wie:szok:i tu podejrzewam leży pies pogrzebany ,pani Beata nie błyszczy cierpliwoscią i łagodnością także nie grzeszy

Anka zaimponowałas mi ,:confused:ja dwudaniowe obiady jadam tylko ..właściwie to nigdzie, bo nawet w knajpie zamawiam jedno danie żeby było taniej;-)a robić tym bardziej mi się nie chce;-)w ogóle ostatnio nie mam weny do wymyślania co zrobić na obiad .Wyciągnęłam dzis fasolkę po bret. z zamrażarki dla mnie i M ,a dla dzieci zostało udko i marchewka z groszkiem z wczoraj,no nie narobiłam się dzisiaj....

adam swoją panią od angielskiego uwielbia i tą od zajęć dodatkowych też na początku trudno mu było bo pani tylko po angielsku do nich mówiła dzieciaki łapały o co chodzi a on sie modlił co by go nie zapytała bo nie kumał o czym mowa:-D ale teraz daje radę i panią lubi najbardziej lubią właśnie ją i pania od muzyki nawet na kółko muzyczne się zapisał:rofl2: a ich wychowawczyni to też raczej taka wybuchowa a z wyglądu to takie flaki z olejem ale pozory mylą bo na lekcjach podobno dje czadu:tak::tak::tak: ostatnio podobno do jakiegoś chłopaka powiedziała ty głąbie a i debil jej się czasami wymsknie:szok::szok::szok: za to pani od religi to nie lubi szczeże i gorąco a to na ironie żona kumpla piotrka z którym chodził do technikum mama koleżanki z klasy no i mamy do nich zaproszenie na kawkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

anka a co ty wpadłaś jak po ogień:-D:-D:-D:-D no i chylę czoła nad twoimi 2 daniowymi obiadami bo u mnie 2 daniowe to wtedy jak zupa zostanie z poprzedniego dnia i jak jest jakaś cieńka to ewentualnie jakieś naleśniki dorabiam i to nie zawsze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D no i twoja pracowitośc dzisiaj :szok::szok::szok::szok::szok: ja tam dzisiaj weny nie mam do sprzątania no i antek daje czadu więc nie bardzo :no::no::no: odwala dzisiaj tylko tkie 15-20 minutowe drzemki i jak tu się zabrać za sprzątanie:confused::confused::confused: a wielkanoc mam wyjezdną to się zbytnio nią nie przejmuje:-D:-D:-D:-D:-D a zresztą niby wiem że dla katolików ważniejszym świetem jest niby wielkanoc a nie boże narodzenie ale jakoś boże narodzenie jest dla mnie bardziej świąteczne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dowikla i co widać koniec remontu???? wybrałaś firanki dominikowi???
A widac koniec,widac:-):-):-)Zostaly tylko listwy wykonczeniowe do paneli i chyba z 4 paski tapety;-)Do tego tylko rolety,firanki i lampe do nas

Firanki ogladałam i sa z zygzakiem ale maja 0,63 m jedna sztuka i kupuje sie je na sztuki(tak jest napisane):confused:To ja potzrebuje 1,5 to jak mam to kupic:confused:Mam miec trzy firany na jednym karniszu czy co:confused:Albbo jestem taka tepa i nie wiem jak to kupic albo cos zle napisali:rofl2:

reklama
hm...to pewnie Adam tam was nie ciągnie ,Klaudia o dziwo idzie w czwartek na kangurka z matmy zgłosiła się sama dzisiaj ,ciekawe jak jej pójdzie ,mówi że będzie myśleć :tak::tak::tak:

Do góry