reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A widac koniec,widac:-):-):-)Zostaly tylko listwy wykonczeniowe do paneli i chyba z 4 paski tapety;-)Do tego tylko rolety,firanki i lampe do nas

Firanki ogladałam i sa z zygzakiem ale maja 0,63 m jedna sztuka i kupuje sie je na sztuki(tak jest napisane):confused:To ja potzrebuje 1,5 to jak mam to kupic:confused:Mam miec trzy firany na jednym karniszu czy co:confused:Albbo jestem taka tepa i nie wiem jak to kupic albo cos zle napisali:rofl2:
powiem Tobie że dla mnie to też nie wiadomo za bardzo o co chodzi ,bo 3 firanki na karniszu hm...lepiej napisz meila ,bo z drugiej strony kto ma takie malutkie okienka ,a kilka powiesić firanek to bez sensu:rofl2:

reklama
anka a co ty wpadłaś jak po ogień:-D:-D:-D:-D no i chylę czoła nad twoimi 2 daniowymi obiadami bo u mnie 2 daniowe to wtedy jak zupa zostanie z poprzedniego dnia i jak jest jakaś cieńka to ewentualnie jakieś naleśniki dorabiam i to nie zawsze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D no i twoja pracowitośc dzisiaj :szok::szok::szok::szok::szok: ja tam dzisiaj weny nie mam do sprzątania no i antek daje czadu więc nie bardzo :no::no::no: odwala dzisiaj tylko tkie 15-20 minutowe drzemki i jak tu się zabrać za sprzątanie:confused::confused::confused: a wielkanoc mam wyjezdną to się zbytnio nią nie przejmuje:-D:-D:-D:-D:-D a zresztą niby wiem że dla katolików ważniejszym świetem jest niby wielkanoc a nie boże narodzenie ale jakoś boże narodzenie jest dla mnie bardziej świąteczne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Malinka ja też wyjeżdżam na wielkanoc i choć będziesz tak blisko to pewnie się nie zobaczymy chybaże powiedz kiedy jedziesz i kiedy wracasz to może ...bo ty jeszcze odkąd sie wyprowadziłaś to u mnie ani razu nie byłaś:tak::tak::tak:

dowikla wychodzi na to że 3 na jednym karniszu:-D:-D:-D:-D a patrzyłaś w castoramie za firankami kiedyś mieli z autami i to na metry nie sztuki:tak::tak::tak::tak:
kangurek wow tu pani wyznacza do kangurka sama i jak to mówi adam geniuzy matematycznych więc on nie bardzo:no::no::no::no: a i chęci chyba nie ma bo nic nie mówi że by chciał:crazy:

madziulanatasza jeszcze nie wiem kiedy jadę chyba w wielką sobote a powrót w poniedziałek wielkanocny bo we wtorek P do pracy chyba że weźmie wolne:confused::confused: wiesz nam zebrać się do wyjazdu to ciężko oj ciężko ciągle coś jeszcze na wielkanoc to dopiero planujemy się do jego mamy wybrać a co z tego wyjdzie czas pokaże:confused::confused::confused::confused:
a wy gdzie jedziecie???????????????

Ja mam prasowanie ,ja:tak::tak::tak:Podeslij mi jakiegos tira to Tobie załaduje:-D:-D:-D
A mała Tobie spi ze sie tak nudzisz:confused:[/quote
Mam znajomego TIRowca, ale w Anglii:-(
Nie śpi, odkryła garnki , pokrywki i miski pod stołem no i radocha:-)

Co myśłicie o tym?

Układanka MULA IKEA złożona, stan bdb (583456976) - Aukcje internetowe Allegro
Dwie DUŻA i MAŁA Mula przeplatanka polecam !! (578349601) - Aukcje internetowe Allegro

My mielismy takie Mule ale Oliwka nie przepadała za tym, więc sprzedałam :tak:
aha dziewczyny u nas znow grypa panuje :szok:
pierwsze moj m potem tesciowa, od szwagierki mala, teraz tesciu :szok:
Sewi jak narazie ma luzne kupki ale to nie biegunka wiec jak narazie jest dobrze tfu tfu tfu zeby nie zapeszac :no:

uuuuu a ile Wy napisalyscie chyba nie dam rady przeczytac... ale co nie co :zawstydzona/y:

Aby Sewcio nic nie złapał :-)

Luna ja mam takie pytanko żeby założyć konto na allegro i coś wystawic do sprzedania to trzeba miec konto w banku czy nie
wiktoria a jka ktoś cos od Ciebie kupi to jak za tą rzecz zapłaci???? trzeba mieć konto.Nawet jak raz wysyłałąm za pobraniem paczkę czyli facet płacił na poczcie za tą p[aczkę to pieniadze poczta przesyłałą mi na konto.Teraz bez konta ani rusz.warto założyć.

To w tą sobotę przestawiamy zegary... Do przodu czy do tyłu?

niestety do przodu :tak::tak::tak::tak:

Ja po dentyscie jakis czas i do d...........:wściekła/y:
jestem wkurzona na maxa , ten dentysta jest jakis nienormalny.Wyobraźcie sobie że nic mi nie zrobił.Mówię mu że mnie boli,on mówi że tam mam lekarstwo i ten ząb nie powinien boleć, że może inny promieniuje.Więc zaczął mi całą prawą stronę sprawdzać tam gdzie mnie bolało żąb po zębie,ale zęby nie wykazały że coś boli na zimne.Potem mi kazy ząb naciskał i nic, teraz sobie myslę zę może za dużo się tych tabletek przeciwbólowych najadłam że zęby nie reagują no nie wiem.I powiedział że on nie wie który ząb mnie może bleć.mam podejrzenie do jednego który to może być.Powiedział że bez zdjęcia rentgenowskiego nic nie stwierdzi.No i poleciałam zrobić rentgena i idę znowy 19 stego do niego z tymi zdjęciami.tak na fotelu to nic mnie nie bolało a jak z tamtąd wyszłam to znowu zaczęło boleć.chyba ze strachu nic nie czułam.I muszę się meczyć do srody.Kupiłam sobie mocne tabletki w aptece,niby są na receptę ale babka po znajomości sprzedałą mi bez recepty-KETONAL w tabletkach.Sa strasznie mocne, i przestaje powoli boleć ale jakaś taka senna się zrobiłam i otępiała.jakbym głupiego jasia dostała :-D:-D:-D:-D
idę się położyć.Zajrzę póxniej:-)

AGNES
To rzeczywiscie dziwny ten dentysta:szok:
Oby ketonal pomogł:tak:A kiedy idziesz do niego na plombe:confused:Do tego czasu masz byc na ketonalu:confused:

reklama
Oj Agnes to szkoda że a tym zębem dalej sie musisz męczyć:sorry2::sorry2:Dowikla to chodzi o odcinek na którym sie mieści pełny wzór ,bo wzoru w połowie nie przecinają czyli musisz wziąć 3 sztuki (3 pełne wzory)ale w jednym kawałku:tak:

Do góry