reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Dowikla i Malinka ja jakos za bardzo w ten powrót zimy nie wierze ,po prostu nie cchcę go ,ale jeszcze nie pochowałam ubrań zimowych,,,,mam nadzieję ze się nie przydadzą ,ja już kupuję kurteczki wiosenne już wszyscy sobie kupiliśmy ,a tu zima ...o nie!
madziulanatasza
Malinka co wy macie z tym sąsiadem????Szukacie dalej nowego mieszkania w okolicy czy daliście sobie spokój??
luna665
Mama grudniowa 2007
Chyba wszyscy mają już dość tej zimy. Nasz bąbel ubierany na pół wiosennie. Ja jestem zmarzlak, więc płaszcz już głęboko, ale kurteczka taka przejściowa.
Za to grube swetry z tyłu w szafach już poupychane, do innej pójdą już niedługo.
Za to grube swetry z tyłu w szafach już poupychane, do innej pójdą już niedługo.
madziulanatasza sąsiad poprostu jest jakiś niewyżyty w tych swoich remontach a ja nie mam siły się z nim już użerać co do mieszkania to w ubiegłym tygodniu przeszła nam okazja koło nosa było koło adama szkoły mieszkanie do wynajęcia 3 pokoje kuchnia łazienka podwórko w domku 2 rodzinnym za 900 zł plus opłaty licznikowe ale ktoś byl szybszy od nzs rozglądamy się za czymś tańszym lub większym w tej cenie
jakie kurtki sobie kupiliście chwal się
a jak ksawek byliście u doktora??/
jakie kurtki sobie kupiliście chwal się
a jak ksawek byliście u doktora??/
madziulanatasza
Coś okropnego taki sąsiad,nie rozumiem co! można tak długo remontować!!Już się chwale Ksawe ma kurteczkę moro z kapturem (dopieroza nią dziś zapłaciłam)za 26 złotych nowa!!! cieszę się bo fajna,Klaudia ma z zeszłego roku płaszczyk ,ja granatowy płaszczyk za pupę z paseczkiem ,a K kupił sobie marynarkę -kurtkę też fajna ,pozostają mi tylko do kupienia buty dla mnie i Ksawka,.Ksawek ma dalej brać syropek i krople do nosa i już ,cały nasz doktor...ale fakt że w sobote miał jakieś przesilenie ,bo wczoraj już nie gorączkował i tylko mu kaszel i kataru trochę zostało
Ostatnia edycja:
madziulanatasza
ooo nie mam pojęcia ...przestawiamy???Jak już, to do przodu niestety...To w tą sobotę przestawiamy zegary... Do przodu czy do tyłu?
reklama
Podziel się: