reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czyli tak czy siak to bedzie firanka w całosci:confused::rofl2:
Tak własnie myslalam ale dlatego ze tak glupio to napisali to zgłupialam:szok::szok::szok::-D

reklama
no i jestem ponownie :-D

malinka u nas sasiad tez wariuje z remontem co chwile cos :dry:

luna uuuuuuu to juz przestawiamy zegarki - ale to zlecialo jeszcze niedawno przestawialismy zegarki i teraz znow :baffled: leci to leci.... :blink:

agnes tak zawsze jest jak sie idzie do dentysty nic nie boli a potem ... wiem cos o tym jak mialam kanalowe ale nie dokonczone i zab mi sie zlamal :dry: teraz chirurgicznie trzeba go wyrywac bo brzydko to wyglada i wstawic nowe :sorry2:

Witajcie, a ja znowu dziś z doskoku..., niestety.

Teść juz prawdopodobnie po operacji, a nie mam żadnych wiadomości, ponieważ mój M jest w pracy, a teściowa też dziś była u chirurga z tym swoim zastrzałem na palcu i dostała kolejny tydzień zwolnienia...

Na dodatek mój maluszek jest dziś bardzo, bardzo marudny..., gorączkuje i nie chce jeść...

Czyli dzień nie za bardzo kolorowy...

Czekam tylko do wieczora, żeby się odprężyć jak maluszki pójdą spać...

Pozdrawiam was:-)

moj mlody tez sie zrobil cos marudny...
ide tam do niego
do wieczorka ;-)
mama helenki zdrowka dla Helenki
joe alex daj znac co z tesciem jak sie dowiesz

reklama
coś te dzieci dzisiaj marudne:wściekła/y::wściekła/y:
joe alex jak będziesz wiedziała co z teściem to napisz:tak::tak::tak:
ja też czekam wieczoru z utęsknieniem antek dalej marudny i spać ani myśli:no::no:
na szczęscie niedługo P wraca z pracy to przejmie trochę antka to ja odsapne:tak::happy:

Do góry