reklama
no i jestem ponownie
malinka u nas sasiad tez wariuje z remontem co chwile cos
luna uuuuuuu to juz przestawiamy zegarki - ale to zlecialo jeszcze niedawno przestawialismy zegarki i teraz znow leci to leci....
agnes tak zawsze jest jak sie idzie do dentysty nic nie boli a potem ... wiem cos o tym jak mialam kanalowe ale nie dokonczone i zab mi sie zlamal teraz chirurgicznie trzeba go wyrywac bo brzydko to wyglada i wstawic nowe
malinka u nas sasiad tez wariuje z remontem co chwile cos
luna uuuuuuu to juz przestawiamy zegarki - ale to zlecialo jeszcze niedawno przestawialismy zegarki i teraz znow leci to leci....
agnes tak zawsze jest jak sie idzie do dentysty nic nie boli a potem ... wiem cos o tym jak mialam kanalowe ale nie dokonczone i zab mi sie zlamal teraz chirurgicznie trzeba go wyrywac bo brzydko to wyglada i wstawic nowe
Mama Helenki
i Aniki :D
Dołączam i ja :-)
Helenka śpi. Ponoć ma jakiegoś wirusa w gardziołku:-( Ale nie dostała jkis specjalnych leków Syropki i tyle.
Helenka śpi. Ponoć ma jakiegoś wirusa w gardziołku:-( Ale nie dostała jkis specjalnych leków Syropki i tyle.
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie, a ja znowu dziś z doskoku..., niestety.
Teść juz prawdopodobnie po operacji, a nie mam żadnych wiadomości, ponieważ mój M jest w pracy, a teściowa też dziś była u chirurga z tym swoim zastrzałem na palcu i dostała kolejny tydzień zwolnienia...
Na dodatek mój maluszek jest dziś bardzo, bardzo marudny..., gorączkuje i nie chce jeść...
Czyli dzień nie za bardzo kolorowy...
Czekam tylko do wieczora, żeby się odprężyć jak maluszki pójdą spać...
Pozdrawiam was:-)
Teść juz prawdopodobnie po operacji, a nie mam żadnych wiadomości, ponieważ mój M jest w pracy, a teściowa też dziś była u chirurga z tym swoim zastrzałem na palcu i dostała kolejny tydzień zwolnienia...
Na dodatek mój maluszek jest dziś bardzo, bardzo marudny..., gorączkuje i nie chce jeść...
Czyli dzień nie za bardzo kolorowy...
Czekam tylko do wieczora, żeby się odprężyć jak maluszki pójdą spać...
Pozdrawiam was:-)
Mama Helenki
i Aniki :D
to dobrze że nie antybiotyk
Dlatego lubie tą lekarkę Antybiotyki w ostateczności
reklama
coś te dzieci dzisiaj marudne
joe alex jak będziesz wiedziała co z teściem to napisz
ja też czekam wieczoru z utęsknieniem antek dalej marudny i spać ani myśli
na szczęscie niedługo P wraca z pracy to przejmie trochę antka to ja odsapne
joe alex jak będziesz wiedziała co z teściem to napisz
ja też czekam wieczoru z utęsknieniem antek dalej marudny i spać ani myśli