reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tak chwaliłam antka że on bezsmoczkowy a tu się maruder po chorobie do smoczka przyzwyczaił i smoczek nuka najbardziej mu pasuje a aventa smokiem pluje na odległość może to i dobrze bo smok nuka to 6 zł a aventa 12 zł:-D:-D:-D

reklama
A ja odebrałam własnie mlodego z przedszkola:tak:I po drodze podrzucilam dwie pary moicj jeansow do krawcowej;-)
Jak mlode sie obudza to wstawie sobie makaron bo penie beda głodne

adam 3 część zaczyna dopiero chyba w czwartek ale już w końcówce drugiej zaczyna mieć schody zaczyna szczeże nienawidziec matmy:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D po mamusi to ma:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a klaudia już zaczeła 3 część????

adacho w kwietniu po wielkanocy ma mieć próbny test kończący nauczanie 1-3 pani ma im dać testy z ubiegłych lat do poćwiczenia czuję że łatwo nie bedzie bo coraz ieplej a i chęci do nauki mniej teraz to woli podwórko boisko kumpli:rofl2::rofl2:
a klaudia kiedy ma takie testy????
dobrze że ksawek śpi choroba mu szybciej przejdzie tylko o której zaśnie wieczorem jak teraz pośpi???:rofl2:
a jak u was z testami przed zerówką są jakieś??? bo tutaj podobno tak ale nic jeszcze nie wiem jutro mam zebranie u adama to może się czegoś więcej dowiem jak podpytam paną dyrektor:baffled: no i ciekawa jestem jak sie ta moja julia w zerówce od września odnajdzie????

Właśnie od dzisiaj zaczęli 3 część.Klaudia tez uwielbia matmę;-)dzielenie w słupkach, ułamki ,sama radość

to odwrotność adama ten woli polski pisanie wypracowania itp za to wczoraj odkryłam że w iątek miał brak bracy domowej:szok:podobno mu się zadania pomyliły i zrobił 5 zamiast 4:confused::confused::confused::confused::confused: średnio w to wierzę no ale cóż głowy mu za to nie urwe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ni i podobno maja zacząć pisać w zeszytach w szeroką linie już sie boję bo będzie pewnie bazgrał dopiero co zaczął ładnie pisać w zeszytach w 3 linie to teraz pewnie z 2 lata i opanuje pisanie w takich zeszytach:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Na temat testów dla 3 klasistów nic nie wiem ,bo pewnie oni próbnych nie robią ,a testy przed zerówką to mają dzieci 5-letnie bo mogą ,a nie muszą pójść do zerówki,.J testami jestem przerażona bo kl.nie myśli o tym co pisze ,zresztą wiesz sama jakie ona tworzyła cudeńka na wcześniejszych testach:-D:-D:-D:-Dza to jutro idzie na kurs angielskiego,ciekawe czy jej się spodoba .2 razy w tygodniu po 50 minut kosztuje 90 złotych miesięcznie,ale warto!!:-) może będzie tłumaczką ,zarabiająco z 11 tysięcy bo będzie znała 6 języków perfekt;-),oby!Do tego dochodzi książka raz na 2 miechy za 25 złotych ,także spoko byleby tylko jej sie podobało i żeby zaczęła robić postępy:-)

Do góry