reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Powinna już być po dentyście .Ksawek zasnął Klauka lekcje odrabia Malinka widziałaś co oni mają w tych 3 częściach???robi sie trudno
madziulanatasza
Właśnie od dzisiaj zaczęli 3 część.Klaudia tez uwielbia matmę;-)dzielenie w słupkach, ułamki ,sama radość
adacho w kwietniu po wielkanocy ma mieć próbny test kończący nauczanie 1-3 pani ma im dać testy z ubiegłych lat do poćwiczenia czuję że łatwo nie bedzie bo coraz ieplej a i chęci do nauki mniej teraz to woli podwórko boisko kumpli
a klaudia kiedy ma takie testy????
dobrze że ksawek śpi choroba mu szybciej przejdzie tylko o której zaśnie wieczorem jak teraz pośpi???
a jak u was z testami przed zerówką są jakieś??? bo tutaj podobno tak ale nic jeszcze nie wiem jutro mam zebranie u adama to może się czegoś więcej dowiem jak podpytam paną dyrektor no i ciekawa jestem jak sie ta moja julia w zerówce od września odnajdzie????
a klaudia kiedy ma takie testy????
dobrze że ksawek śpi choroba mu szybciej przejdzie tylko o której zaśnie wieczorem jak teraz pośpi???
a jak u was z testami przed zerówką są jakieś??? bo tutaj podobno tak ale nic jeszcze nie wiem jutro mam zebranie u adama to może się czegoś więcej dowiem jak podpytam paną dyrektor no i ciekawa jestem jak sie ta moja julia w zerówce od września odnajdzie????
Właśnie od dzisiaj zaczęli 3 część.Klaudia tez uwielbia matmę;-)dzielenie w słupkach, ułamki ,sama radość
to odwrotność adama ten woli polski pisanie wypracowania itp za to wczoraj odkryłam że w iątek miał brak bracy domowejpodobno mu się zadania pomyliły i zrobił 5 zamiast 4 średnio w to wierzę no ale cóż głowy mu za to nie urwe ni i podobno maja zacząć pisać w zeszytach w szeroką linie już sie boję bo będzie pewnie bazgrał dopiero co zaczął ładnie pisać w zeszytach w 3 linie to teraz pewnie z 2 lata i opanuje pisanie w takich zeszytach
reklama
madziulanatasza
Na temat testów dla 3 klasistów nic nie wiem ,bo pewnie oni próbnych nie robią ,a testy przed zerówką to mają dzieci 5-letnie bo mogą ,a nie muszą pójść do zerówki,.J testami jestem przerażona bo kl.nie myśli o tym co pisze ,zresztą wiesz sama jakie ona tworzyła cudeńka na wcześniejszych testachza to jutro idzie na kurs angielskiego,ciekawe czy jej się spodoba .2 razy w tygodniu po 50 minut kosztuje 90 złotych miesięcznie,ale warto!!:-) może będzie tłumaczką ,zarabiająco z 11 tysięcy bo będzie znała 6 języków perfekt;-),oby!Do tego dochodzi książka raz na 2 miechy za 25 złotych ,także spoko byleby tylko jej sie podobało i żeby zaczęła robić postępy:-)
Podziel się: