reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Musze isc kupic moim malpkom smoczki do butelek,bo tak je przegryzly ze maja takie dziury ze caly paluch mi tam wchodzi:szok:

Anabuba ja korzystam z pogody :)
Laura slucha baby Lily to ja moge cos napisac Przed chwila ukladalysmy klocki:rofl2: Wczoiraj poza domem w przedwczoraj wieczorkiem moj gral w gre hihihi

Anabuba ja korzystam z pogody :)
Laura slucha baby Lily to ja moge cos napisac Przed chwila ukladalysmy klocki:rofl2: Wczoiraj poza domem w przedwczoraj wieczorkiem moj gral w gre hihihi

korzystajcie z pogody.widzialam Twó◙j opis na gg:-)

ja juz ogarnelam co miala ogarnac i moze troche poprasuje jak nakarmie weronike
bo mi tu zawziecie chce pisac:-)

no mi laura juz tu tez podchodzi ale jeszcze sie zabawila swoja pierwsza zabawka :))

Ja lece wlosy umyc a potem zupka dla kazdego Prasowanie albo w drzemce albo wieczorkiem

A moje stoja nad miskami z platkami i jedza wiec mam spokoj:tak::tak::tak:
Jak zjedza to pojdziemy na spacerek i moze po spacerku wypija troszke mleka;-):-)

A Nas rano Oliwka zaskoczyła:tak:
tato kazał jej przynieść teletubisia,Oliwka przyniosła i M powiedział do niej dziekuję.Bo zawsze tak ją uczymy.A ona powiedziała prosze :tak::tak::tak:
jakby M nie było z nami to by mi nie uwierzył :-D:-D:-D ale cudnie to brzmiało.

A ostatnio tez było śmiesznie,mój brat przyszedł i ona zaczęła mu coś opowiadać oczywiście po swojemu-normalnie chińszczyzna leciała że szok nikt nie mógł jej zrozumieć.Jak brat wychodził Oliwka leciała za nim chyba nie chciała żeby już szedł i dalej cos nawija do niego aż w pewnej chwili powiedziała :-D:-D:-D:-D:-D
bój sie
a le było śmiechu :-D:-D:-D zaczynają już jej normalne wyrazy wychodzić.dziś powtórzyłą też słowo oko.
Coraz lepiej z jej mówieniem.

reklama
A Nas rano Oliwka zaskoczyła:tak:
tato kazał jej przynieść teletubisia,Oliwka przyniosła i M powiedział do niej dziekuję.Bo zawsze tak ją uczymy.A ona powiedziała prosze :tak::tak::tak:
jakby M nie było z nami to by mi nie uwierzył :-D:-D:-D ale cudnie to brzmiało.

A ostatnio tez było śmiesznie,mój brat przyszedł i ona zaczęła mu coś opowiadać oczywiście po swojemu-normalnie chińszczyzna leciała że szok nikt nie mógł jej zrozumieć.Jak brat wychodził Oliwka leciała za nim chyba nie chciała żeby już szedł i dalej cos nawija do niego aż w pewnej chwili powiedziała :-D:-D:-D:-D:-D
bój sie
a le było śmiechu :-D:-D:-D zaczynają już jej normalne wyrazy wychodzić.dziś powtórzyłą też słowo oko.
Coraz lepiej z jej mówieniem.
to super!
"oko" bulo pierwszym słowem WEroniki:-D:-D:-D:-D jak maiał rok:-)i do tej pory to mówi.ale cos ostatnio mama i tata zapomniała:baffled:

Do góry