reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ból jest rzeczywiście duży, ale tylko w niektórych miejscach. Chodzi za mną kolejny , duży tatuaż, który mam tylko w głowie, ale raczej nie da rady. Raz, że na to trzeba mieć kasę, a dwa jestem już matką. Jak wygram w totka, to sobie zrobię:-)

reklama
luna fajny:-)
malinka ja tez studiowałam zaocznie i wychowywałam Pauline:-)dasz rade. mo i kolejna nauczycielka w naszym gronie rosnie:-)

teraz jestem na edytorsko-wydawniczej ale mysle o nauczycielskim studium po9dyplomowym - sie zobaczy

kurcze, ale pogoda paskudna, ale podobno w przyszłym tygodniu ma byc 7C

Ból jest rzeczywiście duży, ale tylko w niektórych miejscach. Chodzi za mną kolejny , duży tatuaż, który mam tylko w głowie, ale raczej nie da rady. Raz, że na to trzeba mieć kasę, a dwa jestem już matką. Jak wygram w totka, to sobie zrobię:-)

ja bym tez moze cos małego sobie zrobiła,ale raz ze nie mam kasy,no i tez jestem matka a pozniej jak ciało sie pomarszczy to.....:baffled:

ja bym tez moze cos małego sobie zrobiła,ale raz ze nie mam kasy,no i tez jestem matka a pozniej jak ciało sie pomarszczy to.....:baffled:
które nie będzie rzucać się w oczy. A kiedy ciało się pomarszczy Ty bedziesz mieć 60 lat i raz, że zasłonisz, a dwa, nie będzie Cię to ruszać, bo w tym wieku nikt na to już nie patrzy.
Ja robiłam tatuaże dla siebie, nie na pokaz, a kiedy będę już stara, to połowa społeczeństwa będzie wytatuowana i nikt nie będzie na to patrzył tak jak pięc lat temu. Teraz to normalna rzecz. A kasa-no właśnie, ale jeśłi nie będziesz chciała robić dużej i skomplikowanej rzeczy, to popytaj znajomych, czy nie znja kogoś kto robi w domu, tylko najpierw sprawdz jak mu to wychodzi. Ostatnio znajomy zrobil sobie dosc duzy za smieszne pieniadze właśnie u takiego co robi hobbystycznie. wyszedl pięknie. zamiast 400zł zapłacil 60. Male nie sa drogie. ja za feniksa kilka juz lat temu w salonie zaplacilam 60 zl, gdybym zrobila sobie u tamtego goscia a mysle, ze zrobilby rownie pozadnie zaplacilabym gora 10zł

czesc babeczki

my juz wstalysmy :)
Wczoraj bylysmy na spacerku do poludnia, potem po obiadku zaliczylysmy park:) Wieczorem wykapalam sie z laura i obie o 21 poszlysmy spac:-D:-D

Co za szalenstwo juz dawno tak dlugo nie spalam.Polecam!!!!
Dzis czeka mnie prasowanie
Zupke mam z wczoraj wiec obiadek gotowy :) zjemy sniadanko i lecimy na spacer bo trzeba korzystac z pogody:rofl2:

reklama
Ja zaraz wychodzę z domu :rofl2: Tylko pranie się skończy, znowu nic nie zrobię :dry: Mama zadzwoniła, czy do niej nie wpadniemy bo sobie zrobiła wole w pracy, a Helenka uwielbia do babci jeździć :tak:

No ale przynajmniej Helena nie będzie się nudzić, a na spacer dzisiaj nie ma szans, bo pada :baffled:

Papatki :-)

Do góry