reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja nigdy bym sobie nie zrobila tatuazu.Podobaja mi sie ale u kogos:-D Widzialam tatuaz na starszym gosciu i moze wygladal on kiedys fajnie bo w jego wieku to byla juz masakra.A na plazy wszytsko widac:szok::rofl2:

reklama
Agnes czytaja Twoje nocne wypowiedzi :))

Czytam ze pisalyscie o jedzeniu Waszych szkrabow noca a ja wzielam wczoraj Laure na sposob zawsze na noc daje jej kasze a wczoraj dalam jej makaron i dzis dostala mleko odpiero o 7 rano a nie dlatego ze sie obudzila tylko juz kwinkala przez sen a mausia dobrzew wie ze wtedy dziecko glodne :))

Mama Helenki no to gratulacje 12h:tak:
**malinka** ciekawe studia i napewno dasz sobie rade nie jedna kobietka ma dziecko i swietnie sobie radzi z nauka:tak:
Lunachyba sie lubujesz w tatuazach:tak:Podziwiam

Witam:-)
Moje szczypioreczki juz nie spia:szok:i nawet poki co nie wyja i nie marudza:szok::tak:
Od rana slicznie swiecilo sloneczko a teraz jest jedna wielka chmura:no::wściekła/y:
Ale moze uda sie isc na maly spacerek i jakies zakupki:-);-)

Witam:-)
Moje szczypioreczki juz nie spia:szok:i nawet poki co nie wyja i nie marudza:szok::tak:
Od rana slicznie swiecilo sloneczko a teraz jest jedna wielka chmura:no::wściekła/y:
Ale moze uda sie isc na maly spacerek i jakies zakupki:-);-)

u nas co chwile pada deszcze ze sniegiem,jest szaro,ponuro paskudnie!!!!!!!!!!
Anka a gdzies Ty sie ostatnio podziewała ze Cię nie było?:-)

reklama
Do góry