reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A mi Laura zawolala siku:szok: myslalam ze sobie jaja robi ale posadzilam ja i hura!!!! udalo sie czyzby lapala o co chodzi:confused:

Wow! :szok: No to wielkie brawa dla Lali! :tak::tak::tak:
No i masz rację Aniu, dlatego ja staram się nie porównywać Piotrusia z innymi dziećmi, ale zawsze znajdzie się ktoś "życzliwy", kto powie, że to czy tamto dziecko zaczęło wcześniej coś robić. :dry::baffled: Grunt to olewać takich "uprzejmych" :-)

reklama
Kobitki, ja uciekam pakować walizkę na weekend! :tak: Nie wiem, czy będę mogła do was zajrzeć, więc na wszelki wypadek życzę wszystkim miłego weekendu.
No i możecie mi przygotować lekturę na po weekendzie - z przyjemnością poczytam! ;-):tak::tak::tak::-)

Własnie OLiwka mi usnęła,dzis było trochę gorzej niż wczoraj.usypiała ponad godzinę a była juz padnięta,wstała przecież ok 6.15 jakos.

jak zaczełąm ją głaskać i bawić sie jej włosami i mruczeć cichutko to usnęła w pare minut.Kurcze ja bym chciałą żeby usnęłą bez mojej pomocy,bo ja dziękuję codziennie stać nad nią i smyrac ją po włosach.

A może przesadzam???? za dużo wymagam od niej na raz????

Udanego weekendu myszunia, a lekture do poczytania to będziesz miec na bank.Przygotuj się lepiej psychicznie na długie czytanie :-)

Myszunia miłego wypadu Ci życzę.

Agnes, jeszcze troszkę się przemęczysz i zobaczysz będzie gites.

Też lecę, no normalnie nie mogę się oderwać, więc całkiem wyłączam kompa.

To feniks, jakość bardzo marna, bo nie mogę trafić aparatem i ustawić.

śliczny tatułaż.
Wpadłam na kawkę!
A wy jak zwykle się rozpisujecie! Idę czytać co od rana słychać! :tak:

Ja też na kawke wpadłam i doczytania sie wziełam
:-):-)no i o tym właśnie mówię:-):-)

Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 100 km/h.
Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog:
- Już Cię nie kocham. Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu.
Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 110 km/h. Żona mówi dalej:
- Pokochałam twego najlepszego przyjaciela - Kazia.
Mąż nic nie mówi tylko dalej przyspiesz do 120 km/h.
Żona przystępuje do rozważania warunków rozwodu:
- Chcę dzieci!
Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 130 km/h.
- Chcę dom i samochód!
Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 140 km/h.
- Chcę aby wszystkie karty kredytowe i akcje był na moje nazwisko.
Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 150 km/h.
- A czego ty chcesz?
- Ja już mam wszystko co mnie potrzeba!
Mąż przyspiesza do 200km/h.
- A co masz?!
Mąż skręca na przeciwny pas jezdni i cedzi przez zęby:
- Poduszkę powietrzną!!!

nawiązując do wczorajszego:-)

Śmiałam sie jak głupia z tego kawału:-D:-D

reklama
Mamo Helenki i Aniki film z usg,rozkoszny ja nie miałam żadnego usg w 3d a pięknie wszystko widać ,gratulacje śliczna dziecina.Im dłużej z wami przebywam tym większa ochotę mam na dzidziusia ,jak M sie dowie to mi przecież kabel od kompa wyrwie:rofl2::rofl2:Byłam rano u lekarza mam skierowanie do ortopedy ,polecił mi ortopedę dziecięcego na unii lubelskiej w szczecinie .Zarejestrowałam się na 27 maja!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:trochę długo czekać ,więc na jutro umówiłam się na zdrojach z takowym,prywatnie ale trudno,wolę jak najszybciej WIEDZIEĆ.:confused:Lekarz u którego dziś byłam pooglądał Ksawka poobmacywała mu nóżki i mówi że tak to nic za bardzo nie widać ,nóżki ma równe na oko ,może to kolana ,może kostki (chodzi o stawy)a może ma mało rozciągliwe ścięgna!!!!A może taki jego urok!!!Niemniej jednak jedziemy jutro.

Do góry