reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurczę ale ona strasznie krzyczy,az mi się serce kraje.Nie wiem co mam zrobić.Mam jej dac tego cholernego smoka?????? cała czerwona z płaczu jest.I tylko krzyczy ajaj ajaj ajaj :wściekła/y:
Jak jej teraz ulegniesz następnym razem będzie jeszcze gorzej,bo załapie,że wrzaskiem osiągnie swój cel,bo mama wymięka ,jak się już zdecydowałaś to trzymaj się :-)a będzie dobrze ,niestety to kilka dni potrwa ,ale każde spanie kolejne będzie już o ciutke łatwiejsze!!!

reklama
No proszę, przez chwilę mnie nie było, a tu takie newsy, takie newsy! :szok::-D

Witam kobitki :-)

Byłam na badaniach i się dowiedziałam, że noszę pod sercem zdrową, dużą ( 450g )

CÓRECZKĘ :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-D:-D:-D

Gratulacje!
No i jeszcze po cichu dodam, że trochę Ci zazdroszczę! :tak::-)

To moja zwariowana dwójka!!!na avatarku!!:-)

Śliczny avatarek! :tak: A może jeszcze suwaczki wstawisz? Duże te Twoje pociechy! :tak::-)

Siedze w domu z 15 miesięczna córką i 3 laetnim synem
mój mąż mi w niczym nie pomaga -mówi że był w pracy i jest zmęczony
ja wcale nie mam spokojnych dzieci są wszędzie krzyczą z byle powodu mam dosyc

Witaj Pati! Zaglądaj do nas często - nas nie będziesz miała dosyć! :-D

A ja dałam sobie dzis postanowienie.Od dzis oduczam Oliwkę od smoka,bo wkurza mnie ciągłe jej szukanie tego smoka i ciągle znajduje moje kryjówki.I powiedziałam dzis dość.

Obciełam rano smoka ,pokazałam rano Oliwce że smoczek ugryzła myszka :-D i smoczuś ma ałe.Chodziła z tym smokiem,wsadzała go do buzi ale jej wypadał bo duzo obciełam i nie da rady go ssać :-D:-D:-D:-D

To drastyczne kroki podjęłaś! :-D

oooooo zaczynaja sie krzyki :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Bądź twarda! Nie daj się! :tak::tak::tak::tak:

AGNES:-)
MADZIULANATASZA ma racje:tak::tak::tak:
A jak sie zdecydowalas zeby Ja oduczyc to musisz byc konsekwentna:tak:Ja pare razy tez juz chcialam im dac smoka ale wiedzialam jak to sie skonczy dlatego powiedzialam sobie NIE i koniec;-):-)
Moze sprobuj Ja poglaskac,przytulic albo zaspiewac lub przeczytac jakas bajke

Najgorsze jest to że ja tego płaczu nie mogę słuchać,normalnie poryczałam sie :-(
A dlaczego tak prędko odzwyczajasz ,przecież Oliwka jeszcze mała,j MOJE ODZWYCZAJAŁAM JAK MIELI PRAWIE 3 LATA KLAUDIA ZAŁAPAŁA MOMENT,KSAWIER WOJOWAŁ ,ALE WIĘKSZE DZIECI ROZUMIEJĄ TO I OWO.WIEM ŻE STRASZNIE SERCE BOLI JAK PŁACZĘ DZIECKO NASZE,o kurde znowu pisze z dużej litery juz mi się nie chce zmieniac i pisać od nowa!!!:rofl2:

Moje male juz zasypiaja:tak::tak::tak:
Ale niewiem jak dlugo pospai bo moi zdolni sasiedzi z gory znowu cos robia:szok::crazy::wściekła/y:
Zaraz ide robic capucinko bo babcia przyjechala;-):-)Kochana ta babcia bo robi nam obiadek:tak::tak::tak:

Ale mi pachnie zupka! Miałam dziś taką ochotę na czerwony barszczyk, że po prostu musiałam :-D No i właśnie się gotuje! Za to mam całe łapki czerwone od obierania buraków. Jakoś nigdy nie wpadnę na genialny pomysł założenia rękawiczek - zresztą nawet takowych nie mam. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry