reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dałam sobie dzis postanowienie.Od dzis oduczam Oliwkę od smoka,bo wkurza mnie ciągłe jej szukanie tego smoka i ciągle znajduje moje kryjówki.I powiedziałam dzis dość.

Obciełam rano smoka ,pokazałam rano Oliwce że smoczek ugryzła myszka :-D i smoczuś ma ałe.Chodziła z tym smokiem,wsadzała go do buzi ale jej wypadał bo duzo obciełam i nie da rady go ssać :-D:-D:-D:-D

Teraz usypianie.Oliwka leży juz od 10min w łózeczku.dałam jej pieluszka i kotka do przytulenia i połozyłąm smoka koło poduszki.Gryzie go z drugiej strony :-D:-D:-DTroszke popłakiwała ale teraz lezy spokojnie.Zobaczymy jak długo bedzie trwało to usypianie bez dydusia :-)
Musze mieć tylko dużo cierpliwości.I się nie złamać bo w łazience w szafce mam ukryte 2 smoki zapasowe w razie czego :-D:-D:-D:-D ale jej nie dam :no:

reklama
Siedze w domu z 15 miesięczna córką i 3 laetnim synem
mój mąż mi w niczym nie pomaga -mówi że był w pracy i jest zmęczony
ja wcale nie mam spokojnych dzieci są wszędzie krzyczą z byle powodu mam dosyc
To zaglądaj do nas ,my potrafimy każdemu potrafić humor ,a oprócz tego uzależniamy!!!!Nie próbowałaś mu wygarnąć co czujesz?????

AGNES:-)
Trzymam kciuki zeby Wam sie udalo:tak::tak::tak:
U mnie placz byl przez jakies trzy dni:-);-)wiec nie bylo az tak zle:tak::tak::tak:

Siedze w domu z 15 miesięczna córką i 3 laetnim synem
mój mąż mi w niczym nie pomaga -mówi że był w pracy i jest zmęczony
ja wcale nie mam spokojnych dzieci są wszędzie krzyczą z byle powodu mam dosyc

PATI:-)Witaj i zagladaj do nas jak tylko znajdziesz czas:tak::tak::tak:Kuracja z BB dziala cuda;-):-)No i nie daj sie mezowi:-)

pati 2309 musisz nas często odwiedzać to będziesz mieć lepszy humor.A im nas więcej tym weselej.I zawsze sobie nawzajem doradzamy.:tak::tak::tak:Także Witamy !!!!!

Wiecie jak mnie M zrobił na szaro :crazy:

"Kochanie ubezpiecz mi auto bo ja nie mam czasu." No rzeczywiście ostatnio strasznie zapracowany.

Idę do agencji, pani wylicza, tylko,że problem bo nie dał mi starej polisy. No ale wiedziałam w jakiej firmie to odszukali. I co się okazało, od pół roku jeździł bez ubezpieczenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ile ja się wstydu najadłam :no::no::no:

Kurczę ale ona strasznie krzyczy,az mi się serce kraje.Nie wiem co mam zrobić.Mam jej dac tego cholernego smoka?????? cała czerwona z płaczu jest.I tylko krzyczy ajaj ajaj ajaj :wściekła/y:

MAMA HELENKI:-)
Widze ze juz wybralas imie dla drugiej coreczki:tak::tak::tak::tak:
A ta sytuacja z ubezpieczeniem to rzeczywiscie nieprzyjemna:szok:

reklama
Imię mieliśmy wybrane dawno i to tylko dla córki, bo dla syna się sprzeczaliśmy, a raczej ja negowałam. Znacie jakiegoś Anzelma... okropne :baffled:

Agnes, ja bym dała ale ja jestem miekka... A może flaszka z piciem??

Do góry