reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My mamy tylko patelnie Tefal,według mnie sa najlepsze :tak: nie potrafiłąbym juz chyba na innych nic robic tak sie przyzwyczaiłam

A Oliwka już wstałą,spałą tylko 1,5 godz,kurcze mało,jest marudna i ciągle ziewa :tak: no to będę mieć dziś przekichany dzień :wściekła/y:

Zadzoniła wychowawczyni z przedszkola że Ksawek się posikał ,zebym przywiozła mu suchą bieliznę ,Ksawek mówił,że się bawił i nie czuł ,ze mu się chce az zobaczył i poczuł jak mu po na=ogach leci ,zesikał się prawie całkiem w spodnie ,chyba z przeziębienia ,bo ewidentnie go coś bierze w weeken niby ok ,był w domu ,a dzisiaj znowu katar i oczka zaczerwienione ,jutro już zostawie go w domu .Klaudia też się na ból gardła skarży ,podaję imoscillococcinum,ale to już chyba za póżno:rofl2: na to!!

Ale oprócz temp sa jakieś objawy???? kaszle itp?czy nic

Na razie nic, w sumie to jeszcze zębalki jej wychodzą, ale t się wszystko okaże...

Zadzoniła wychowawczyni z przedszkola że Ksawek się posikał ,zebym przywiozła mu suchą bieliznę ,Ksawek mówił,że się bawił i nie czuł ,ze mu się chce az zobaczył i poczuł jak mu po na=ogach leci ,zesikał się prawie całkiem w spodnie ,chyba z przeziębienia ,bo ewidentnie go coś bierze w weeken niby ok ,był w domu ,a dzisiaj znowu katar i oczka zaczerwienione ,jutro już zostawie go w domu .Klaudia też się na ból gardła skarży ,podaję imoscillococcinum,ale to już chyba za póżno:rofl2: na to!!

Biedny Kasawek, pewnie się zestersował :-(

Na szczęście tu w przed. traktują takie wypadki na luzie i nikt ani o tym nie rozmawia za długo ,ani nie robi z tego dramatu ,akurat był obiadek ,jak tam byłam i ksawkowi przebrałam spodenki(był w tych od gimnastyki)i wrócił na stołówkęnie miał ochoty wracać do domu ,mzresztą nawet tego nie proponowałam żeby nie podkreślac niezwykłości sytuacjii

Patelnie Tefala-też nie wyobrażam sobie życia bez nich. Mam tylko dwie, czasem wydaje się o jedną za mało.

Wiecie co, chyba jakiś kiepski dzień dziś mam. Siedzę przed tym kompem, piję 3 kawę i nic nie mogę wymyślić! Za oknem pochmurno i chlapa, a w domku tak pusto bez Piotrusia. :-(

reklama
Wiecie co, chyba jakiś kiepski dzień dziś mam. Siedzę przed tym kompem, piję 3 kawę i nic nie mogę wymyślić! Za oknem pochmurno i chlapa, a w domku tak pusto bez Piotrusia. :-(

Jak Helena u babci, ja zamiast odpoczywać, siedzę i myślę co ona robi :rofl2: Patrzę z rozrzewnieniem na zabawki i odliczam godziny do jej powrotu:-D No ale nic na to nie poradzę :rofl2:

Do góry