reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny czytam wasze posty i zgroza mnie ogarnęła!!!!!:rofl2:JA jak "sprzedam" dzieci babci jestem szczęśliwa ,chłonę ciszę jak gąbka wodę owszem zdarza mi się o nich myśleć ,to naturalne ,ale żebym miała zabawki oglądać -O NIE piję kawkę oglądam tv i wszystko słyszę :-):-):-)!!!Może dlatego że zdarza się to średnio raz w miesiącu albo ,że ja mam 2 w wieku rozczeniowym nie wiem .Ale wiecie co?WYROŚNIECIE Z TEGO!!!!!:-)

madziulanatasza dlaczego od razu zgroza :-D:-D:-D:-D ja tez tęsknie za swoja Oliwką jak babcia ja weźmie na jeden dzień ,pod wieczór to sobie miejsca nie mogę znaleźć bo chcę żeby już wróciła,ale pierwsze 5 godzin to czuje ulgę i odpoczywam :tak: przecież to normalne ze się tęskni za swoim dzieckiem jak się z nim przebywa 24/24 :-p

inaczej będzie jak się pójdzie do pracy i będziemy musieli być osobno tyle godzin to w tedy da radę się przyzwyczaić a tak to tęskno:tak:

Nie twierdzę że się nie tęskni ,bo i owszem ,ale zgroza ,bo ja się cieszę z chwil spędzonych solo i tyle, naładowują mi akumulatory,poprawiają humor

madziulanatasza nie zrozum mnie źle,jest tak jak mówisz też sie cieszę że na chwile sie oderwe od tego wszystkiego jak mam wolny dzień, ale to zdarza się niezbyt często.Ale mimo wszystko po paru godzinach już tęsknie.jak do tej pory to Oliwka byłą beze mnie najdłużej tylko 1 dzień :tak: ale planujemy tak może zostawic ją babci na cały weekend.Zobaczymy.

a ja chętnie sprzedałabym na weekend swoją 3 dzieciaczków i zaszalała z moim lubym oj by sie działo wolna chata:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: boże byle by z takiego szaleństwa czwarte się nie pojawiło:nerd::nerd: a tak to ja bym chciała tej wolności szaleństwa na weekend:tak::tak::tak::tak: a tak to co chwilę mama pić mama jeść podaj wytłumacz posłuchaj...................... i cich trzeba byc jak już śpią co by ich nie pobudzić:-D:-D:-D:-D madziulanatasza to ja też z tych wyrodnych:szok::-D:-) ale jak na ferie adam z julią byli u dziadków nie powiem odpoczełam ale brakowało ich:baffled: no a z antkiem to sie na dłużej niż 5-6 godzin to jeszcze nie rozstawałam ale on to jeszcze kruszynka maleńka:blink:

agnes bo dziei to nasze słoneczka kochane tęskni sie brakuje ale i odpocząć od nich czasami trzeba:tak::tak::tak::tak:więc jak masz możliwość komuś oliwke sprzedać na np weekend to sprzedaj i korzystaj z okazji bo to tak fajnie przypomnieć sobie jak to było bez dziecka.............a może pliwce zmajstrujecie rodzeństwo:tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie.jestem i ja.noc ok.mała troche jeczała iec chyba zęby,standarodowo zaliczlysmy spacer do szkoły i Weronika spi na dworzu:-)

Z tefala to ja lubię patelnie.:tak: A garnki z dziwką jakoś mi nie pasują :baffled:moze dlatego, że kojaza mi sie z menażka...

hmmm...garnki z dziwką?czemu taka nazwa?:-D:rofl2:

anka u nas jak jest pusta lodówka to sie mówi że pingwin siedzi:-)czasami to juz wyskakuje:rofl2:

Paulina skonczy w maju 9 lta i nosi 35/36 :szok:
Weronika tez nie lepsza bo jest miedzy 21/22:szok:

Agunia a co dajesz Misi?jakies syropki czy cos?
Paulina ma jeszcze troche kataru,a ja narzie sie obroniłam po tych wczorajszych dreszczach:-)
Mała tez narazie ok:-)
Agnes fajny kolor-ja nawet przy tych farbach do ciemnych włosów nie osiągam takiego odcieniu:crazy:
a co do garów-mam takie właśnie metalowe z cienkim dnem co dostałam w prezencie slubnym i wiecie co-maja 9 lat i normalnie jakos żyją:-)dostałam tez emaliowane pozniej wiec uzywam jak mi pasuje:-)

a co do psrzedawania dzieci-Agnes wcale ci sie nie dziwie bo masz jedno dziecko i jest małe.jeszcze troche to bedziesz miała coraz częsciej i dłuzej ochote "sprzedazy" dziadkom:-)

reklama
Do góry