reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mamo Helenki ja takich bazarowych używam i faktycznie stale je muszę dokompletowywać ,mama mi z rok temu albo dalej sprawiła garnki takie z grubym dnem i nitowane uszy i pokrywka (rączka )zero śrubek są super około 50-80 zł płaciła za garnek ,nie przypalają tak i dłużej ciepło trzymają ,ale firmy niestety nie pamiętam ,,Jak robiłam bigos na święta w bazarowym i w tym nitowanym ,to bazarowy miał przyjarane dno ,(mimo mieszania)a ten nie .Rozejrzyj się dobrze zawsze możesz obie kupić jeden na próbe!!:-D

Witam dziewczyny, tak się Wam wtrynię z tymi garami, jeśli wolno.
Jak tylko padł temat kupna mieszkania zaczęłam sobie robić listę i zakupy co najpotrzebniejsze do domu będzie. Jestem zdania, że biedni bubli kupować nie powinni, bo ich na to nie stać. Kupiłam garnki w zasadzie nie najdroższe, ale całkiem dobre. Takie z potrójnym dnem ( dość ciężkie) i palonymi hartowanymi pokrywkami. Używam ich już 4 lata na okrągło i szczerze muszę je pochwalić i polecić. Nie przypalają potraw, długo trzymają ciepło. Firma EUROLADY ale to nie jest takie ważne. Ważne by były grube i ciężkie. Mam podobny komplet ale z jednej warstwy( prezent ślubny) i nie jest już tak dobry. Fakt nada się do szybkiego podgrzania np zupki dla małej, ale nie do porządnego gotowania.
o!! o czymś takim mówię ,bo warto!!

Te moje to znowu takie nie najgorsze, ciężkie i z grubym dnem. Ja na pokrywkach mam napisane super lady i że niby 24kartowe złoto :szok::-D Przypalać nic mi nie przypalały,m no ale maja już dosyć :dry:
Jedno jest pewne, muszą mieć grube dno :tak:

Witam:-)
Melduje sie ze juz nie spimy:tak:Jestem dzisiaj mega niewyspana i wnerwiona na maksa,ale szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Zaraz sie ubieramy i musze zrobic jakies sniadanko bo na 11 do lekarza.
Milego dnia:-)

czesc

My juz tez na nogach.Laura siedzi na nocniczku.Potem sniadanko i koniecznie zakupki bo w lodoce swiatelko:-D

Chorowitkom zdrowka zyczymy

Agnes daj fote my ci powiemy jaki to kolorek:tak::-Dintensiv czerwony

W sprawie garnkow nic nie polece

Ania fotki już dodałam-troszkę wcześniej,musisz się cofnąć :tak:

dowikla a co Ty dziś taka nie w humorze???? czemu nie spałaś w nocy???? dzieciaki spać nie dały????

Oliwka juz usnęła.Także lecę robić zupkę dla niej-krupniczek dziś w menu :-)

garnki ha ha ja dostałam kiedys w prezenie ślubnym garnki choroba wie co to była za firma to było ponad 10 lat temu ale pamiętam że jak odcedzałam ziemniaki to dno mi odpadło cudem nie poparzyłam siebie i malutkiego wtedy adasia:szok: potem kupiłam sobie też jakieś taie srerne ze szklanymi pokrywkami i wiecznie musiałam w nich cos dokręcać poprawiać a i tak sie powoli wykruszały:crazy:teraz mam zbieranine:szok::szok::szok::szok: 3 emaliowane w moim ulubionym zielonym kolorku 2 białe w krowy( prawie wszystko w kuchni mam w krowy:tak:) i jako tako sie sprawdzają ale marzą mi sie te garnki tefala z odłączną rączką ale ciągle na nie brak kaski jakoś:-:)-:)-(

reklama
A już sobie wymyśliłam i jadę w czwartek po lekarzu do IKEA, tam na pewno coś znajdę.

My dzisiaj z Heleną siedzimy w domu, na dworze plucha a i ja coś się nie tęgo czuję :baffled:

Z tefala to ja lubię patelnie.:tak: A garnki z dziwką jakoś mi nie pasują :baffled:moze dlatego, że kojaza mi sie z menażka...

Do góry