reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malinka włoski zawsze farbuje sobie sama :tak::tak::tak: szkoda byłoby mi tyle kaski u fryzjera zostawiać !!!!!!

Jakoś się już wprawiłam,to już tyle lat ze nie wiem już ile.I tak na moje włosy chociaż nie są takie aż długie muszę kupować 2 opakowania farby,bo mam strasznie gęste włosy :tak::tak::tak:

Głodomór nakarmiony, M poleciał do pracy :-) Nie chciał, śniadania... Ciekawa jestem co będzie jadł...:dry:

Dzień Dobry!
...
Mamo Helenki, u nas też cały pokój a nawet całe mieszkanie zawalone! :-D
...

Ja się staram trzymać zabawki w dziecięcym pokoju, ale nie zawsze mi to wychodzi :baffled:

Ja tez sama farbuje włoski, ale tylko, jak są krótkie, bo na długich już sobie kiedyś fundnęłam plamę i wole więcej nie ryzykować.

Kobitki mam pytanko. Musze zmienić garnki bo moje już się sypią:baffled: Wczoraj jeden spadł mi z suszarki i odpadło mu ucho :wściekła/y:

Używacie jakichś konkretnych??
Bo się zastanawiam czy kupić jakiś niedrogi komplet, czy zainwestować w coś lepszego:confused: Te co miałam teraz dostałam w prezencie, była to jakaś bazarówka. Takie metalowe ze szklanymi pokrywkami, gotowałao się nieźle, no ale po 4 latach ulegaja biodegradacji :-D:rofl2:

Moi znajomi, też brali we frankach 100 ooo ,ale oni nie narzekają za bardzo ,bo mówią że tyle zaoszczędzili kiedy franka stał nisko ,ze i tak są do przodu.

Moi znajomi, też brali we frankach 100 ooo ,ale oni nie narzekają za bardzo ,bo mówią że tyle zaoszczędzili kiedy franka stał nisko ,ze i tak są do przodu.

No my nie zaoszczędziliśmy za bardzo :-( Gdybyśmy wtedy mieli trochę więcej kasy i spłacili jakąś większą część kredytu to rzeczywiście można byłoby sporo zaoszczędzić, bo jak frank stał nisko to kwota kredytu nam spadła o jakieś 30%, albo i więcej.

Twoja Julka jest w wieku mojej Misi i się zdziwiłam, że kupujesz jej butki nr 27:szok: ja wczoraj na allegro kupiłam trampeczki rozmiar 30:szok::szok::szok: moje dziecko ma jakieś duże stopy:baffled::baffled::baffled:
[/quote]
moja córka ma 9 i pól roku a rozmair stopy 37 /38 i to jest problem ,bo dziecięcych butów w tym rozmiarze praktycznie nie ma

Mama Helenki ja sie przyłączam do Twojego pytania o garnki, przymierzam się do zakupu jakiego ś kompletu ale nie bardzo wiem co mam wybrać, zwłaszcza, że ja mam płytę ceramiczną, aha i ja uwielbiam gotować więc będą często używane

madziulanatasza no to rzeczywiście macie problem z butami, rozmiar dorosły a stopa dziecięca:szok:
A najśmieszniejsze jest to że ona jest z tego dumna,czuje się taka dorosła...nieświadoma jak tak dalej pójdzie to będzie miała nie daj boże stopę większą ode mnie ja mam 41 i nie zawsze mogę kupić co mi sie podoba!!

reklama
Witam dziewczyny, tak się Wam wtrynię z tymi garami, jeśli wolno.
Jak tylko padł temat kupna mieszkania zaczęłam sobie robić listę i zakupy co najpotrzebniejsze do domu będzie. Jestem zdania, że biedni bubli kupować nie powinni, bo ich na to nie stać. Kupiłam garnki w zasadzie nie najdroższe, ale całkiem dobre. Takie z potrójnym dnem ( dość ciężkie) i palonymi hartowanymi pokrywkami. Używam ich już 4 lata na okrągło i szczerze muszę je pochwalić i polecić. Nie przypalają potraw, długo trzymają ciepło. Firma EUROLADY ale to nie jest takie ważne. Ważne by były grube i ciężkie. Mam podobny komplet ale z jednej warstwy( prezent ślubny) i nie jest już tak dobry. Fakt nada się do szybkiego podgrzania np zupki dla małej, ale nie do porządnego gotowania.

Do góry