reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam laseczki:-D
agunia zdrówka dla misi :tak::tak: moja julka ma małą stope zawsze miała mniejszą ale sęk w tym że akurat jej numeru nie ma na rynku podobno zawsze są takie numery których brakuje ale czemu właśnie to numer 27:wściekła/y::rofl2:
agnes daj znać co i jak po szczepieniu nie lubie z moimi chodzić na szczepienie na szczęście adam ma na dłuższy czas spokój jula też jeszcze rok do szczepień tylko antocha ma dużo tego:dry:
P nie wymęczyłam bo ja się poszłam umyć on przejoł kompa a potem jak się poszedł umyć to ja juz marzyłam jedynie o śnie ale dzisiaj to co innego:-p:-p

reklama
patrysia a przysłali ci jakie są kryteria przydziału mieszkań????? trzeba sobie zobaczyć dlaczego nie a może się mylą????? kurcze jak się przejdzie przez miasto i widzi te pustostany to szlag jasny trafia jak piszą ze brak mieszkań:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rozumiem cie patrysiu my mieszkamy na wynajmowanym i płacimy nie mało i serio serio marzymy o swoim ale narazie nic z tego nie stać nas na kredyt a w totolotka coś wygrać nie możemy:no::no::no:

No dobra pokaże Wam :tak:
Ale to nie to co miało wyjść,pod swiatło to wygląda fajnie, ale normalnie jest to o wiele ciemniejszy odcień :crazy:
Tylko sie proszę nie smiać :-D

To ostatnie zdjęcie to stanęłąm pod światłem to dlatego wyszły takie jasne :-)

myszunia - kredyt na mieszkanie to juz tak ostatecznie bysmy chcieli
jeseli do jakiegos czasu nie dostaniemy mieszkania to bedziemy zmuszeni wziac ten kredyt

agnes na moje oko to jest intensyna czerwień:tak::tak::tak::tak::tak: kolorek super co tobie się w nim nie podoba???????????a zreszto kilka myć i juz będą jaśniejsze:tak::tak::tak::tak: agnes a ty sobie sama farujesz włoski?bo ja też bym chciała ale nie wiem czy będe umiała:crazy:

wiec tak moze Wam to rozpisze ...
polega to na tym:

Dochod na osobe dochod na osobe
do 636,29 zl od 1,113,51 zl
mieszkanie do wprowadzki mieszkanie do kapitalnego
remontu

nasz dochod na osobe
ok. 890 zl

tak wiec nie wliczamy sie ani w to ani w tamto...

reklama
Patrysia my już ponad dwa lata spłacamy kredyt i szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej. Ostatnio nam się trochę dał we znaki rosnący kurs franka (bo my we CHF braliśmy), ale liczę na to, że w najbliższych miesiącach spadnie.

Do góry