reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Melduję się z rana, czyżbym była pierwsza?:szok:
Miałyśmy dzisiaj ciężką noc z Misią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, strasznie kasłała, raz suchy kaszel a za chwilę coś sie odrywało, do tego temperatura i teraz kręci jej sie w głowie od tego kasłania, masakra normalnie. Choróbsko sie rozwija na maksa:no::no::no:
Zaraz sobie poczytam nocne rozmowy mamusiek:-D:-D:-D

Anabuba ładną masz łazienkę, taką słoneczną żółciutką, może i mała ale funkcjonalnie urządzona:tak: i to sie liczy. Ja też nie mam kabiny tylko brodzik otoczony ścianami z trzech stron i pewnie trzeba będzie zamontować zasłonkę żeby się nie chlapało, a ogrzewanie podłogowe to super sprawa, zgadzam się z Tobą:tak::tak::tak:
Agnes będzie dobrze, dacie radę z tymi szczepieniami, może nie jest to przyjemne:no: ale potrzebne
Dowikla Twoją łązienkę obejrzę później, trzeba mieć wenę żeby przejrzeć tyle stron:-D ale dobrze, że podałaś nr strony:tak:
malinka widzę, że wyznajesz zasadę, że sex jest dobry na wszystko:-D:-D:-D Ty to masz zdrowie, pozazdrościć kondycji; Twoja Julka jest w wieku mojej Misi i się zdziwiłam, że kupujesz jej butki nr 27:szok: ja wczoraj na allegro kupiłam trampeczki rozmiar 30:szok::szok::szok: moje dziecko ma jakieś duże stopy:baffled::baffled::baffled:

Witam porannie:tak:
a już poczytałam nocne rozmowy. Agnes, dawaj fotkę z nowym kolorem:-)
Agunia-in nie dajcie się choróbsku :sorry2:

Na tapecie bły zabawki, ja ostatnio nic nie kupuję, mam zawalony cały pokój a połowa kupiona na wyrost, a ona i tak tylko puzzle na podłodze układa :confused:

Moja łazienka to tramwaj:no: nawet nie ma miejsca na pralkę. No i przydał by się remont:wściekła/y:

Moja córa właśnie wstała, zaraz będzie o śniadanie wołać, głodomorek :rofl2:

Witam i ja :-)
My już na nogach od 6.00 :tak: tak jak mówiłam budziłam Oliwkę o tak wczesnej porze,oj ciężko było ja obudzić,jak na złość wstać nie chciała :no: aż mi było zal ją ściągać tak wcześnie no ale cóż musiałam.I wcześnie ja położę i będzie wyspana jak pójdziemy na to szczepienie.Także na razie wszystko idzie według planu. :-)

A fotki nie wkleję :-D:-D:-D:-D:-D bo jestem złą,bo nie wyszło tak jak miało wyjść-sama nie wiem jaki mam kolor na głowie cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dopiero dzis zauważyłam że kupiłąm złą farbę,bo zawsze uzywam Brilance Luminarc-ta co najpierw rozjasnia ciemne włosy a później farba łąpie i wychodziłą mi zawsze fajna czerwień a teraz kupiłąm zwykłego Brilance i dupa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyszły mi jakieś ciemne :crazy: nie wiem co mam z tym zrobić, no ale nieuwagę trzeba zapłacić :tak::tak::tak:

malinka i co wymeczyłąs swojego P ???? dał się????? :-D:-D:-D Ty go w końcu zameczysz na smierć :-D:-D:-D:-D

agunia współczuję choroby,biedna Dominisia :tak: niech szybko zdrowieje .A idziesz z nia do lekarza???? lepiej idźcie :tak::tak::tak: buziak dla niej :-)

Ale z Was poranne ptaszynki :-D:-D:-D:-D:-D

jak narazie to sie tylko witam ...
aha dostalam wczoraj meila od z-cy Prezydenta Miasta z odpowiedzia (pamietacie jak mowilam Wam ze bede do niego pisala) :confused:
no i z tego co przeczytalam nie wliczamy sie do tego zeby dostac mieszkanie ani od razu do wprowadzki ani do kapitalnego remontu :dry:

Dzień Dobry!
A ja nadal tęsknię za moim maluszkiem. Ale dziś postanowiłam zrobić dzień przy komputerze. Zrobię trochę nowych gier dla dzieciaków i może jakieś testy napiszę na zapas.
Agunia, strasznie współczuję i tobie i Misi. Mam nadzieję, że choróbsko szybko was opuści.
Mamo Helenki, u nas też cały pokój a nawet całe mieszkanie zawalone! :-D
Agnes, dobrze, że na razie wszystko idzie zgodnie z planem! ;-) A fotkę i tak możesz pokazać, ty ładna kobitka jesteś to chyba aż tak przerażająco nie wyglądasz. ;-)

reklama
Do góry