reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kalina ogrod przesliczny :)
no zanim my doprowadzimy nasz od takiego wygladu to troche minie :)
ale efekty wam pokaze przed i po :)

moze ktoras zna sie jak sie sadzi róże??
marzy mi sie pełno róż
i mini sadek
wiecie wisnie,czeresnie,pozeczki,morele czy brzoskwinie
to sie kupuje drzewka i sadzi tak? :D

glupie pytania ale ja sie dopiero bede uczyc
chyba jakas mądrą ksiazke kupie na ten temat

reklama
Do mnie jak w dym, poradze ci na priva. Mam róże i sadek, co chcesz. wszystko własnoręcznie sadzone. ;D

Kalina pisze:
Do mnie jak w dym, poradze ci na priva. Mam róże i sadek, co chcesz. wszystko własnoręcznie sadzone. ;D

prosze jak trafilam!!!!!!!
Kalina zrob mi przyjemnosc i wklej swoj ogrod...........plisssssssssss :laugh:

witam was kochane kobietki i jeszcze bardziej kochane babelki!!!!!!!!

musialam az 50 stron przeczytac wrrrr stanowczo za duuuuuzooo ::)

no uuuuuuufffffffff juuuuzzz jakos poszlo ale nadrabialam od soboty po tochu
przez ten moj remacik ale juz nareszcie narazie to co bylo najbardziej konieczne zrobione i dobrze bo chyba moj malzonek wybedzie do pracy do piaseczna :p :-[
no ale jezeli tam ma wiecej platne to czemu nie?????

witam nowe mamuski milo ze jest nas wiecej oczywiscie przejzalam nowe buziunie sa cudowne jak kazda mala dzidzia

musze powiedziecze planowalam wczoraj wiecej popisac ale niestety sie niedalo bo bylismy zawiesc moja tesciowa na zabieg czy operacje (niewiem jak tam oni mowia ) na zylaki no i juz dzis miala wlasnie polowka moja tam pojechala z ciocia (siostra tesciowej-pielegniarka)wiec dopiero ja sie dowiem jak wruci jak tam a bala sie strasznie

o i tak a teraz zmykamrobic kopytka???

hej babczeki wezcie mi napiszcie stronke do zmniejsznia zdjec ta image shick bo nie mam adresu a juz wreszcie chce zdajtka wklejac

dożo zdrówka dla chorujących dzieciaczków!!!
Shady a może weź magnez? on jest na osłabiony organizm :)

reklama
no mam troszke czasu ale nie wiem ile hubert spi ale jak tylko zaczelam pisac to sie zaczol przeciagac!!!!!!!!!! no ale moze jeszcze usnie!!!!!!!!!!!!

Do góry