reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6344.525.html

Tu na sierpniówkach masz mój ogrod, na początku stony i\ trochę niżej, Lila.

mam nadzieje, że wiesz, czego chcesz...trzeba mieć plan, wizję i...być upartym. Ja niektrych drzewek i krzewów już 7 rok szukam...jeszcze świdośliwy nie mam i judaszowca...ostatnio był·am tak zdesperowana, że do nadleśnictwa koło Grunwaldu pisałam w sprawie sadzonek... ;D

reklama
Wiem Macio juz zaczyna rozumiec o co bieda z tymi cwiczeniami i pokazuje pazurki :D

Tez sie zastanawiam po co komu jedno koło, chyba nie mysla ze bede krasc ratami

Nie wiem jak u was ale u mnie dzis cały dzien była piekna pogoda, miejmy nadzieje ze jutro tez tak bedzie.

A telewizji nadal nie mam, tesciu tynkuje komin i nie mozna naracie zamontowac anteny :(

dzieki dziewczyny za slowa otuchy!!!!!!!!! :p a na serio bym te paluch poodcinala!!!!!
zaraz daje hubciowi danio i........moze ciocia justyna pozyczy nam swoj wozek na troszke??? zobaczymy to wtedy wyjdziemy na spacerek! a jak nie to kisimy sie az bedziemy "małosolni"

witam wsztystkich!!wlasnie co dopiero zjadlam obiadek,dzis byla taka ladna pogoda ze caly dzien z Milenka na spacerku,od rana do teraz,dzidzia wymeczona i zadowolana teraz tylko kapiel za jakies poltorej godzinki i chwil adla siebie.

My juz po kapieli i macio słodko spi.

Od kupek maciowych to zaraz zwariuje albo robi bardzo twarde albo bardzo miekie, jakby nie mógł posrednich

joł ;D

Ja tez juz jestem wolna .Kierownik słodko spi .Ja wcinam parówki z musztardą i czekam na moją połowice jak sie zwali do domku z pracy .

Kalina ...piekny ogródeczek ..pozazdrościłam >:D

hej dziewczyny,,,,,,jestesmy po dluugim spacerku z Mija.....bylo super...poszla ze mna do rpzychodni, dostalam skierowanie na badania: cukier, mocz, krew i pare innych ktore sa na nadcisnienie...w sumie 11 badan ;) poki co dostalam ksiazeczke gdzie mam zapisywac wyniki pomiarow cisnienia i za miesiac sie z nimi zglosic, wtedy bedziemy dzialac, mam jakas infekcje wirusowa zoladka, stad moje dziwne reakcje....... nie ma co..sypie sie, do grobu juz blizej jak dalej ;)

reklama
o dziewczyny sie schodza ....nareszcie ::)

Shady dobrze że Mija cie wzieła w obroty ! >:D teraz to już będzie cie miałą na oku z tym twoim zdrowiem :p

a przy okazji i my >:D >:D >:D >:D >:D >:D :police:

Do góry