reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiecie co zajeb%(*&^%$(&*$))*&%^ mi kolo od wozka!!!!!!!!!! jedno! qrw*)(*%^)kto kradnie jedno kolo od wozka dzieku ktore prawie co dzien na rehabilitacje musi doejchac???????????? zabilabym drania!!!!!!!!albo nie odcinala najpierw po kolei paluchy potem do nadgarstka a na konie ujebala%^*$&^%(&^& do lokcia!!!!!!!!!!oczywiscie lapsko! wiec siedzimy i sie kisimy!

reklama
Mordziulka wiem ze nie ma z czego ale twoj post strasznie mnie rozsmieszyl :):):) szczegolnie ten lokiec....

a tak poza tym to musze was wszystkie przywolac do porzadku!!!!!!Wystarczy na 1 dzien sie nie poajwic iiiiiii..........nie moge sie wyrobic z czytaniem.Mordziulka poucinaj troszke paluszkow naszym mamusiom.....

My juz po cwiczonkach, nie wiem dlaczego Macio robi sie diabelnie złosliwy na cwiczeniach pokazuje swoje humory

Mordziulka zabij drania! Złodzieje nic nie uszanuja

witaj Joanna@!!! no wlasnie ja tez niezagladalam tu przez 4 dni bo remont mialam i co az 50 stro musialam czytac zeby byc na biezaco ale dalam rade na raty :p

a co do tego zdazenia u mordziulki to masakra po co komu cho.....ra jedno kolo????????
niewiem moze sie przymiezali do calego i zacizki albo co bo dla mnie to to niepojete no po co komu jedno kolo przecie mogli wziasc caly wozek???????

Kunda bo Macius zaczyna miec swoj :):):):):):)\Ja z obawy przed zlodziejami tez taszcze wozek na 2 pietro

Justus
mysle ze jakby poucina cho po jednym paluszku to by mniej klikaly :p

kunda no dziwisz sioe ale pewnie tez sie meczy Macio i denerwuje sie ze jego ktos tak morduje-znaczy chodzi o ciezkosc cwiczen a przeciez moglby wtedy polezec w kojcu na dworku a nie tak sie mordowac z ta pania rechabilitantka ;) :D

oczywiscie ja rozumiem ze ta jest konieczne no ale Macio tego niepojmuje ::)

A pomijajac wszystko ....maly przespal 2 noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 od 21 do 7 razno.
ropuszek1428zz.jpg

no no napewno masz racje [Joanna/b]tylko by nieopedzila sie od odszkodowan hihihi i zalezy jeszcze po ile by sobie kobietki zazadaly

reklama
Do góry