reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez mam dzisiaj na obiadek chinszczyzne:tak::tak::tak:
Pranie u mnie tez sie pierze-wczorajsze i dzisiejsze kurtki i spodnie:-)Kurcze tyle tego prania sie uzbieralo ze szok,a juz w kolejce czeka ciemne:szok::szok::szok:
Jak moi goscie sobie pojada to jeszcze raz chyba pojdziemy na sanki bo dzisiaj to sie malym bardzo podobalo:tak::tak::tak:Szczegolnie jak siedzialy w piaskownicy i robily "baby"ze sniegu:-D

reklama
Aga gratulacje!!!!

Ja robie juz chinskie i pozmywam a potem mam wolne do wieczora!!!

Pozsukam fryzurki to wam wkleje fotki :)

Prawda ze dobry chumor to podstawa

Patrysia a swojemu pare slow powiedz!!!

Mniam mniam ,ja dziś placuszki ziemniaczane zapodałam na obiadek ,z jogurcikiem nat.i cukrem ,lub z keczupem ...mniam mniam.Po południu wpadnie mój brat i będę wstawiać rzeczy na sprzedaż na allegro ,bo szkoda czasami ubrań których się nie nosi ,a nie wiadomo co z nimi zrobić,a jak czytałam wasze wcześniejsze posty to rzeczywiście warto!!:-)

kurcze bo kobiety powinny być w zwiazkach z kobietami:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bo fceci to odrębny gatunek oni już tak mają a jak im zwrócić uwgę to i owszem najpierw sie obrażą bo przeciez to nie ich wina potem przyznaja nam rację po czym po jakims czasie zrobią znów to samo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: taki juz ich urok:tak::tak::tak:

madziulanatasza dobry pomysł jak się nauczysz to mnie poinstułuj jak to robić sama bym chętnie coś sprzedała .A która mi wytłumaczy jak się licytuje na alegro?????????????????????????/:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Witajcie Kochaniutkie :-):-):-)
Wpadłam sie z Wami przywitać i zapytać co u Was?? ale nakreśliłyście dziewczyny duuuużżżoooo:-):-):-) Ja wczoraj miałam jeszcze awanturę:crazy::crazy::rofl2::rofl2: sajgon, dziś jeszcze mam szum wczorajszego w uszach:rofl2::crazy: mojego m coś opętało albo ktoś :rofl2::rofl2::crazy::crazy::crazy:
-J- poszukam Cię u Twojego męża i wyślę Ci zaproszonko:-);-):-)
Kadia2 I Tobie też wyślę zaproszonko chętnie
ŻyczęWam Kochaniutkie miłego weekendziku, nieobiecuję że dzisiaj będę ale w poniedziałek to juz napewno będę od raneczka z Wami:-);-):-) dziś nie mogłam sobie odmówić, aby do Was nie zaglądnąć:-);-):-)
Buziolki mamusie i dzieciaczki:-):-)

madziulanatasza dobry pomysł jak się nauczysz to mnie poinstułuj jak to robić sama bym chętnie coś sprzedała .A która mi wytłumaczy jak się licytuje na alegro?????????????????????????/:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
musisz sie najpierw zarejestrować tzn wpisać swój nick ,hasło (czyli założyć sobie konto)wypełniasz formularz z danymi,podajesz im swój adres e-meil i czekasz chwilę na e-meila od nich potwierdzającego rejestrację ,a potem to już licytuijesz

reklama
Do góry