reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem tylko na chwilke juz po kapieli i w wyrku:tak::tak::tak:
MALINKA:-)No dobra jestes hihihi:-D:-D:-D

Jesli chodzi o allegro i inne rzeczy w kompie to rekordy bije moja tesciowa:tak::tak::tak:
Jest starsza ksiegowa w P.. a nie umie zrobic przelewu przez internet:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Teraz to juz naprawde uciekam:tak:
Jestem strasznie spiaca i oczy mi sie same zamykaja:no:
Dobranoc mamuski:-):-):-);-)

Dzień dobry weekendowo :-)

Moja córa u babci:-):-) A ja wstałam o 7.15 i nie mam co robić :szok: No ale zadbałyście o mnie, miałam co poczytać :-D

Ale się uśmiałam, czytając o wyczynach waszych dzieciaczków :-D

Anabuba, skromnisi ten twój brzusio, ja to znowu będę wielka krową w ciąży :baffled: A zapowiadało się, że nie urosnę za bardzo jednak siła wyższa...:rofl2:

Planujemy dzisiaj rodzinne sanki, pewnie tłumy straszne będą na górce:baffled: Ale co tam:-D M jutro idzie popracować, więc to nasz jedyny dzień :sorry2:

A propos bucików, to ja kupuje jeszcze w smyku, cool club, czy jakoś tak. A pani doktór ostatnio pochwaliła, Helenki sandałki z CCC :rofl2: A kosztowały mnie w zimę na wyprz 20 zł :-D chodziła w nich po domu zamiast kapci, ale niestety już wyrosła. Teraz kupiłam rozmiar 23:rofl2: Mam jeszcze w szafie sandałki ze smyka w rozmiarze 24, ale chyba jeszcze sobie polezą :rofl2::-D

Coś jeszcze na pewno chciałam napisać, no ale nie sposób wszystkiego spamiętać :rofl2:

M coś morduje, na drugim kompie :sorry2: Ide go namówić, żeby śniadanko zrobił :rofl2:

I Ja witam weekendowo :-)
U nas nocka średnio na jeża :tak::tak::tak: też oczywiście wyjdziemy na sanki, ale najpierw zakupy.
Oliwka już się nie może doczekać jutra,bo przyjeżdża siostra z dzieciakami a ona uwielbia swoja kuzynkę.Znowu będzie ją męczyć,chodzi za nią w krok w krok.dzis jej powiedziałam że KLaudia jutro przyjeżdża to teraz chodzi i gada kladia kladia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mogłam jej jeszcze nie mówić bo teraz cały dzień będzie ją wołać :tak::tak::tak::tak:

My juz po śniadanko,no czas poscielić łóżko i ogarnąć dookoła,miłej soboty :-)

Witam kobietki:-)
My tez dziesiaj pojdziemy na saneczki;-):-)Ale najpierw musze zrobic sniadanko i troszke ogarnac;-)Do mnie ma dzisiaj przyjechac kolezanka z blizniaczkami i mezem-ale bedzie wesolo:tak::tak::tak:

Cos nas dzisiaj malo od rana:rofl2:Myslalam ze jak wejde na BB to bede czytac i czytac a tu tylko dwa posty:szok::confused:
Dziewczyny gdzie sie podzialyscie:confused:Wyłazic z norek

Milej soboty:-):-):-)

Co się porobiło z wami kobietki ,wchodzę gotowa do wielkiego czytania,a tu ...?To mamy weekend,Ksawek dziś łóżkowy,bo coś go bierze wolę go te 2 dni przetrzymać w domu ,a Klauka umówiła już się z koleżanką na sanki na po obiedzie,tymczasem K.ogląda nie ma to jak statek,K.bajki na dvd,a ja -no wiadomo,planów na ten weekend nie mamy żadnych więc przedemną luzacki czas.Mąż dzwoni regularnie ,tęsknię jak wariatka,na szczęście jutro wraca wieczorem:-D:-D:-D:-D:-D

My juz po sniadanku:tak:Dziewczynki koncza wlasnie jesc kaszke;-):-)
Pozniej maly relaksik no i sprzatanie ,spacer i jakies zakupki

Czesc dziewczyny

My na nogach od 9:-) dzis szok bo moj wstawal i laura sie obudzila wiec dalam jej mleczko i koniec lali poszla sie bawic:-D
Ja juz posprzatne, pranie gotowe a wieczorkiem prasowanko:rofl2:

Dzis na obiadek rosolek ktory juz na kuchence a potem robie jakas chinszczyzne :)

Wczoraj wieczor milutki przy piwku z jedzonkiem bo zrobilam na kolacje salatke i usmazylam boczek:)) Pycha salatka z sosem czosnkowym to i pic sie chcialo heheh sama go zrobilam wiec do dzis go czuje Na szczescie nie wychodze nigdzie:-D:-D

PO obiadku idziemy na spacerek lali o 13:30 idzie na dzrzemke wiec kolo 15 pojdziemy pospacerowac:tak:

Co do butow to ja kupuje z Elefanta a adidaski lali miala z Nice w tym roku tez kupie jakies adidaski bo sportowe butki tez musi miec :))

Cześć dziewczyny!!!!:-D:-D:-D
Zaliczyłam ten egzamin na 5:tak::-D:-D:-D:-D:-Ddzięki za kciuki:-D:-D :-D
Właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu Was, sporo tego :szok::szok::szok::szok: wczoraj nie zajrzałam bo oblewałyśmy z dziewczynami z kursu ten egzamin i późno wróciłam, a jeszcze w międzyczasie byłam z Misią u dentysty, oj działo się działo:-:)-:)-(i jeszcze będzie się działo za tydzień:-:)-:)-:)-:)-(
Wpadnę jak skończę czytanie a to może potrwać;-):-):-)

reklama
witajcie sobotnio!
Agunia GRATULACJE!!!!!!!!:-):-):-):-)
tak to jest ze w sobote w dzien tu piustki.ja tylko wpadłam sie przywitac bo amm sporo roboty,a dzis moj P jedzie na noc więc bede mogła sobie wieczorekim spokojnie posiedziec.
U mnie piękna pogoda.o 7 rano było -15 !!!
teraz jest -3 ale świeci piekne słoneczko.dzrewa wyglądaja super z ta szadzią.wrzuce pozniej fotki.noc minęła spokojnie:-)
ucikam.miłego dnia.

Do góry