reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agunia gratulacje:-):-)
a tak poza tym to cześć weekendowo:rofl2:
u nas sobota mija spokojnie ja zaraz zabieram się za obiadek:rofl2: no a wieczorkiem napewno do was zawitam i poczytam:rofl2:

reklama
witam
ale dzis w nie za dobrym humorze :wściekła/y:
agunia - no to gratki :-D

moj m dzis zamiast przyjsc rano po pracy poszedl sobie do kolegi na piwko :angry: jestem tak wkur...a na niego ze rozszarpalabym go normalnie :sorry2:
ja tu czekam a tej lajzy nie widac
teraz jestem u mamy bo moi rodzice pojechali na weselicho do ciotki
nie wiem jak dlugo dzis bede ale raczej nie bede juz zagladac bo jakos mi humor padl
a tym bardziej jestem zla na niego bo mial dzis zawizc kolege na wesele bo jak wspominalam dorabia jako szofer - ciekawe jak pojedzie albo i nie
nie interesuje mnie to:crazy:

Agunia-GRATULACJE!!!!tak to już Patrysia z tymi mężczyznami bywa!!! Wróci pokłocicie się chwilkę ,on ci przyzna rację obieca, że już więcej nie będzie(do następnego razu)i bedzie po sprawie,szkoda nerwów:-):-):-):-)

Faceci są po prostu z innej planet, takiej na krórej ktoś im rozumy pozabierał:-D:-D:-D:-D i dlatego czasami nie myślą:baffled::baffled::baffled::baffled: patrysia nie przejmuj się tak bardzo, oni po prostu tak mają i już, my musimy myśleć za nich:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:co czasem jest wkurzające ale trzeba się z tym pogodzić

Dziewczyny, dzięki za gratulacje, to chyba te kciuki mi pomogły, na 23 pytania dobrze odpowiedziałam na 22:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper;-)

AGUNIA:-)Gratuluje:tak::tak::tak:
My wlasnie wrocilismy z sanek:tak::tak::tak:Bylismy chyba z godzinke;-)Male sie wysikaly,wypily ciepla herbatke i juz leza albo i nawet spia w lozeczkach;-):-)
Dominika tez wygonilam do wyrka i mam troszke spokoju;-)do czasu az M nie wroci z pracy

MADZIULANATASZA:-)Jak przeczytalam ten komentarz na nk to bylam posikana.Zmierzylam i zwazylam dzisiaj mlodego ma 104cm i wazy jakies 16,4kg:tak::tak::tak:

Zmykam zrobic sobie herbatke i cos przekasic;-)

Ale ich wymeczylam tymi sankami:tak::tak::tak:Cala trojka spi;-):szok:a ja sobie zajadam babeczke:-)
PATRYSIU:-)Ja mam z moim M to samo:no:To juz sa takie gatuny niestety:wściekła/y:Za kazdym razem jak mial byc wczesniej i czekalam za Nim to wracal pozniej i po piwku lub kilku-masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I wlasnie pozniej przepraszal,obiecywal ze juz nie bedzie:crazy:jakis czas spokoj i znowu to samo i tak w kolko:angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Witam Mamuśki!!!

U mnie pół nocy nie przespanej, bo Radek przyjechał a ja się odzwyczaiłam z kimś spać i mi przeszkadzał. Ach no cóż, nie wygonie go z łóżka bo się biedak obrazi :tak::tak::tak:

A z facetami to cały czas tak samo. Ja nie wiem, na to po prostu jest brak słów!!!

agnunia Wielkie gratulacje :-):-):-):-):-):-):-)

My już po sankach,trochę zmarzliśmy,Oliwka strasznie miała ręce przemarznięte i czerwone jak raki,mam nadzieję że mi się nie rozchoruje.
Wypiła gorącą herbatkę i już śpi,taka byłą wymęczona :tak::tak::tak::tak:
na obiadek Ania tez mam dziś chińszczyznę :-D:-D:-D:-D:-D:-D z ryżem ,uwielbiam takie jedzonko :tak::tak::tak::tak: zupka dla Oliwki tez już gotowa,pranie puszczone.Ogarnę tylko troszkę i będzie luzik :-p:-p:-p mam dzis dobry humorek sama nie wiem dlaczego.

reklama
Do góry