reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziulanatasza ale Tylko użytkownicy z pełną aktywacja kont mogą brać udział w licytacji tak?? ale odrazu mozna ta złotówkę przelewem zapłacić i nie czeka sie na list z kodem aktywacyjnym przynajmniej:-);-):-)
Malinka1 dasz radę:-);-):-)

reklama
Ja już nie pamiętam dobrze ,ale od rejestracji licytowaliśmy tylko do do pierwszych pięciu komenterzy pozytywnych nie u każdego można było licytować:-)

Allegro to mój nałóg :-D:-D:-D:-D:-D siedzę już w tym od roku,kupuje i mnóstwo niepotrzebnych rzeczy posprzedawałam :tak::tak::tak::tak: czasami mozna kupić coś fajnego za przysłowiową złotówkę,bo wiele osób zaczyna licytację od 1zł a jak nikt sie nie zgłosi to to Ja licytuje i mam super ciuszek za 1zł.opłaca się :-)

bardzo dużo uzytkowników zastrzega sobie że udział w licytacji mogą brać tylko osoby z pełną aktywacja konto z uwagi na bezpieczeństwo.List z kodem aktywacyjnym przychodzi Wam pocztą do domu do 2tyg od zarejstrowania,mi chyba przyszedł po tygodniu.I w tedy wklepujecie ten kod aktywacyjny i możecie licytować do woli.:-p

Ja tez juz nie pamietam jak to bylo;-)
Ale kupowalam i sprzedawalam od kiedy mam zalozone konto:tak::tak::tak:Pierwsza rzecza jaka sprzedalam byly sandalki Bartek po Dominiku;-)Wystawilam je na "kup teraz" i za 15 minut juz ich nie bylo:-):-):-)Ale mialam radoche
No i najlepiej scodza firmowe ciuchy i buty.Moje ubranka dla wczesniakow(mialam h&m rozmiar 44)wszystkie kupil jeden facet

Ja czegoś takiego nie miałam żadnego listu z kodem!!!!!chyba że nie pamiętam:rofl2:spytam sie K pózniej ,może on pamięta,ale było nie bylo malinka działaj ,to nie trudne ja też nie jestem ,za biegła na kompie ,a dałam rade ,:zawstydzona/y:

"Zarobilam".Wiesz ja je kupowalam dosyc drogie bo nowe w sklepie a zeszly chyba za 25%ceny ale dobre i to bo inaczej bym je wydala:tak::tak::tak:

reklama
Właśnie to do mnie przemawia ,dużo kupuje na allegro ,to jak coś sprzedam(co bym pewnie oddała )zawsze coś sie zwróci,a głównie ubrania kupuję dla dzieciaków,nie zawsze też sie z rozmiarem trafi,bo bywa że ten sam rozmiar na metce z dwóch różnych firm ,różni się w rzeczywistości!!!:-)

Do góry