A
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja już nie pamiętam dobrze ,ale od rejestracji licytowaliśmy tylko do do pierwszych pięciu komenterzy pozytywnych nie u każdego można było licytować:-)
Allegro to mój nałóg siedzę już w tym od roku,kupuje i mnóstwo niepotrzebnych rzeczy posprzedawałam czasami mozna kupić coś fajnego za przysłowiową złotówkę,bo wiele osób zaczyna licytację od 1zł a jak nikt sie nie zgłosi to to Ja licytuje i mam super ciuszek za 1zł.opłaca się :-)
bardzo dużo uzytkowników zastrzega sobie że udział w licytacji mogą brać tylko osoby z pełną aktywacja konto z uwagi na bezpieczeństwo.List z kodem aktywacyjnym przychodzi Wam pocztą do domu do 2tyg od zarejstrowania,mi chyba przyszedł po tygodniu.I w tedy wklepujecie ten kod aktywacyjny i możecie licytować do woli.
Ja tez juz nie pamietam jak to bylo;-)
Ale kupowalam i sprzedawalam od kiedy mam zalozone kontoPierwsza rzecza jaka sprzedalam byly sandalki Bartek po Dominiku;-)Wystawilam je na "kup teraz" i za 15 minut juz ich nie bylo:-):-):-)Ale mialam radoche
No i najlepiej scodza firmowe ciuchy i buty.Moje ubranka dla wczesniakow(mialam h&m rozmiar 44)wszystkie kupil jeden facet
Ale kupowalam i sprzedawalam od kiedy mam zalozone kontoPierwsza rzecza jaka sprzedalam byly sandalki Bartek po Dominiku;-)Wystawilam je na "kup teraz" i za 15 minut juz ich nie bylo:-):-):-)Ale mialam radoche
No i najlepiej scodza firmowe ciuchy i buty.Moje ubranka dla wczesniakow(mialam h&m rozmiar 44)wszystkie kupil jeden facet
madziulanatasza
Ja czegoś takiego nie miałam żadnego listu z kodem!!!!!chyba że nie pamiętamspytam sie K pózniej ,może on pamięta,ale było nie bylo malinka działaj ,to nie trudne ja też nie jestem ,za biegła na kompie ,a dałam rade ,
reklama
madziulanatasza
Właśnie to do mnie przemawia ,dużo kupuje na allegro ,to jak coś sprzedam(co bym pewnie oddała )zawsze coś sie zwróci,a głównie ubrania kupuję dla dzieciaków,nie zawsze też sie z rozmiarem trafi,bo bywa że ten sam rozmiar na metce z dwóch różnych firm ,różni się w rzeczywistości!!!:-)
Podziel się: