reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

rozmiar rozmiarowi nie równy , ale żeby kupić dobre rozmiarowo ubranko to pytam sie sprzedawcy o wymiary jeśli nie zawarł tego w aukcji i w tedy mam pewność że dana rzecz nie będzie za małą a ni za duża,cały czas tak robię i nie mam problemów.

reklama
Ja tez tak robie:tak::tak::tak:I tyle juz nakupowalam na allegro dla dzieci i nie ma rzeczy z ktorej bylabym nie zadowolona;-):-)
Podobaly mi sie Pumy dla Wiktorii,w sklepie kosztowaly 169zl:szok:a ja je kupilam na allegro-nowe za polowe ceny:-)

Ja zabawek jeszcze nie kupowalam nigdy;-)
Ale juz sprzedalam duzo po dziewczynkach i lezaczki i wozek i stolik muzyczny fisher price i taka duza zabawke little tikes.Oj bylo tego bylo.
Teraz przymierzam sie do chodzika jezdzika i chcialabym wystawic kurtke puchowa reeboka ktora kupilam sobie w ciazy i wcale jej nie nosze ale jakos jeszcze nic swojego nie wystawialam

ja swoje ciuchy też czasem wystawiam,ostatnio sprzedałam 2 pary spodni jeans i bluzkę białą.Może za nie dużą kaskę ale zawsze to coś, a szkoda mi wyrzucić.

JA po prostu córce muszę kupować spodnie na 152 cm ,a bluzki na 158 ,nie pytajcie dlaczego ,bywa że bluzka na 152 jest przyciasn:-)a!!

A tak w ogóle to przez ta zime Oliwka mi tak strasznie wyrosłą,na wiosnę tyle ciuchów musze jej kupić że masakra.zwłąszcza spodnie,teraz juz sa na styk a do wiosny będzie wszystko przykrutkie.Dlatego teraz juz powoli kompletuje ciuszki na wiosnę bo tak na raz na jeden miesiąc to nie dałąbym rady jej wszystko pokupywać.Dobrze że juz buty na wiosnę ma,kurtke też.:-)

Ja tez kupuje na allegro ostatnio kupilam sobie 3 koszulki nocne wiecie takie sexy :))

Aleksia mam nadzieje ze nie doszlo do rekoczynow:baffled:

Co do licytacji to nie wiem jak to jest
Zabawki kupilam na allegro z Fisher Prica czasami sa duzo tansze niz w sklepie.Ostatnio kupilam Sczeniaczka Uczniaczka:-)

Agnes ja co chwile kupuje cos i czesc odkladam Nie wiem jak to jest to laura co firma inny rozmiar nosi wiec zazwyczaj na oko kupuje.Oliwka w takim wieku ze rosnie kochana jeszcze troche i nie bedzie tak rosla :) moze zatrzyma sie na rozmiarze 104 :))

My juz po obiadku

Ania powiedz mi ten szczeniaczek uczniaczek warty jest kupienia?,bo też sie nad nim zastanawiam.Laura bawi sie nim czy nie za bardzo?

reklama
Do góry