reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
p zawsze chciał mieć taki normalny dom i dzieciaki więc teraz jak ma to naprawdę dużo mi pomaga:tak::tak::tak::tak: ale on to weteran po jednym związku małużeńskim więc inaczej patrzy na to co teraz ma;-);-);-);-) ja też weteranka więc dbamy i pielęgnujemy to co mamy:blink::blink::blink:

a ja zaliczyłam odebranie adama ze szkoły i zakupy w realu i 200 zł poszło nie wiadamo na co robiłam zakupy z myślą że więcej jak 150 nie wydam i d*** poszlo więcej:szok::szok::szok::szok::szok:
antek narazie śpi zasnoł w drodze po adama czyli koło 16.30 jest 18.22 a on śpi:tak::tak::tak::rofl2: zobaczymy jaka będzie noc???????????:szok:

PUK ,PUK jest tu ktoś?Mnie moje dzieci doprowadziły dziś prawie do szału,a właściwie moja córka ,ma ona taki dar ,że to potrafi ,najchętniej uciekłabym wtedy z domu choćby pobiegać ,zeby tylko mi przeszło ,wyszczekanie nie zna granic,Rozśmieszyła mnie dziś jednym ,gadamy sobie i jest miło i nagle kl.mówi że do 4 klasy to ona musi mieć plecak pumy ,albo nike:szok::szok::szok::szok::szok::szok:bo takie się nosi:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:ja się roześmiałam w głos ,ja w jej wieku to się cieszyłam jak rodzice w ogóle chcieli mi nowy kupić i nie musiałam tego samego nosić np;3 rok z rzędu!

A my jednak poszlismy cala rodzinka na sanki:tak::tak::tak:
MALINKA:-)Ja tez tak ostatnio robilam zakupy:no:Przyszlam do domu i w sumie to nic nie mialam w tych siatkach:rofl2:
MADZIULNATASZA:-)Teraz wiekszosc dzieci chce miec wszystko firmowe:crazy:Panuje taka glupia moda-wiesz dziaciaki maja telefony,firmowe buty ciuchy i w sumie w szkolnym srodowisku licza sie Ci ktorzy maja najlepsze:wściekła/y:

reklama
Dowikla co do klotni to mozemy sobie podac rece ja tez nie musze gadac z moim nawet potrafie tydzien nie gadac z nim ale On zawsze przychodzi pierwszy:rofl2:

Fryzury jeszcze nie wybralam bedzie ciezko :-D

Malinka ja wlasnie tez wrocilam z zakupow i 120euro nie moje:crazy:

Madziulanatasza zaczyna sie heheh to ten wiek :))

Do góry