reklama
a P to mnie w weekendy sam z domu wygania i z dzieciakami zostaje mówi że po tygodniu z nimi weekend jest mój
No to masz dobrzeZazdroszcze;-)
malinka no to masz świetnego i wyrozumiałego męża,naprawdę.mój M nigdy nie dał mi takiego wolnego.a P to mnie w weekendy sam z domu wygania i z dzieciakami zostaje mówi że po tygodniu z nimi weekend jest mój
p zawsze chciał mieć taki normalny dom i dzieciaki więc teraz jak ma to naprawdę dużo mi pomaga ale on to weteran po jednym związku małużeńskim więc inaczej patrzy na to co teraz ma;-);-);-);-) ja też weteranka więc dbamy i pielęgnujemy to co mamy
a ja zaliczyłam odebranie adama ze szkoły i zakupy w realu i 200 zł poszło nie wiadamo na co robiłam zakupy z myślą że więcej jak 150 nie wydam i d*** poszlo więcej
antek narazie śpi zasnoł w drodze po adama czyli koło 16.30 jest 18.22 a on śpi zobaczymy jaka będzie noc???????????
antek narazie śpi zasnoł w drodze po adama czyli koło 16.30 jest 18.22 a on śpi zobaczymy jaka będzie noc???????????
madziulanatasza
Fanka BB :)
PUK ,PUK jest tu ktoś?Mnie moje dzieci doprowadziły dziś prawie do szału,a właściwie moja córka ,ma ona taki dar ,że to potrafi ,najchętniej uciekłabym wtedy z domu choćby pobiegać ,zeby tylko mi przeszło ,wyszczekanie nie zna granic,Rozśmieszyła mnie dziś jednym ,gadamy sobie i jest miło i nagle kl.mówi że do 4 klasy to ona musi mieć plecak pumy ,albo nikebo takie się nosija się roześmiałam w głos ,ja w jej wieku to się cieszyłam jak rodzice w ogóle chcieli mi nowy kupić i nie musiałam tego samego nosić np;3 rok z rzędu!
A my jednak poszlismy cala rodzinka na sanki
MALINKA:-)Ja tez tak ostatnio robilam zakupyPrzyszlam do domu i w sumie to nic nie mialam w tych siatkach
MADZIULNATASZA:-)Teraz wiekszosc dzieci chce miec wszystko firmowePanuje taka glupia moda-wiesz dziaciaki maja telefony,firmowe buty ciuchy i w sumie w szkolnym srodowisku licza sie Ci ktorzy maja najlepsze
MALINKA:-)Ja tez tak ostatnio robilam zakupyPrzyszlam do domu i w sumie to nic nie mialam w tych siatkach
MADZIULNATASZA:-)Teraz wiekszosc dzieci chce miec wszystko firmowePanuje taka glupia moda-wiesz dziaciaki maja telefony,firmowe buty ciuchy i w sumie w szkolnym srodowisku licza sie Ci ktorzy maja najlepsze
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dowikla co do klotni to mozemy sobie podac rece ja tez nie musze gadac z moim nawet potrafie tydzien nie gadac z nim ale On zawsze przychodzi pierwszy
Fryzury jeszcze nie wybralam bedzie ciezko
Malinka ja wlasnie tez wrocilam z zakupow i 120euro nie moje
Madziulanatasza zaczyna sie heheh to ten wiek )
Fryzury jeszcze nie wybralam bedzie ciezko
Malinka ja wlasnie tez wrocilam z zakupow i 120euro nie moje
Madziulanatasza zaczyna sie heheh to ten wiek )
Podziel się: