reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wlasnie robie sobie capucinko bo mi zimno jak cholercia;-)
MADZIULANATASZA:-)Widze ze udzielilas sie w watku dzieci urodzone w 2003roku.Moj Dominik urodzil sie 23 listopad 2003
Dzisiaj Go zmierze i zwaze i tez sie udziele;-)

MADZIULANATASZA JAKA SAMA JAKA SAMA JESTESMY:tak::tak::tak:
NO I MÓJ ADAM MA TO SAMO MAMA NIKE PUMA ADIDAS NO BO PRZECIEZ WSZYSCY MAJĄ:szok::szok::szok::szok::szok: NO A POZA TYM TO DUŻY WŁASNY DOM PLEY STEISZYN CZY JAK TO SIĘ TAM PISZE 3 NA WYŁĄCZNOŚC KOMPA NIE OGRANICZONY LIMIT NA GADANIE PRZEZ TELEFON ITP....:szok::szok::szok::szok::szok: NO TO TAKIE MARZENIA MEGO SYNUSIA TO MU POWIEDZIAŁAM ŻE JA CHCĘ BYĆ KRÓLEWNA I TEŻ MI JAKOS NIE WYCHODZI:rofl2::rofl2::rofl2:

Wlasnie robie sobie capucinko bo mi zimno jak cholercia;-)
MADZIULANATASZA:-)Widze ze udzielilas sie w watku dzieci urodzone w 2003roku.Moj Dominik urodzil sie 23 listopad 2003
Dzisiaj Go zmierze i zwaze i tez sie udziele;-)
To m-y chłopakami tylko niespełna miesiąc różnicy ,jaki twój ma charakterek,bo mój potrafi zawalczyć o swoje,podstawiać haki w przedszkolu i się śmiać :rofl2::rofl2:co oczywiście tepię ,a jak coś nie po jego myśli to albo przestaje się odzywać ,albo ryczy-modelowy egzemplarz!!!:happy:

Malinka1 mówię ci,że rykłam śmiechem ,bo ona była śmiertelnie poważna ,co tam pożyjemy zobaczymy ,może i ja królewną zostanę:-)

Madziulanatasza heheh Laura duzo mlodsza jest a juz ma takie zachowanie:-D
Cwana jest bo wie ze placzem u tatusia moze cos wywalczyc i to wykorzystuje a mama twarda sztuka:rofl2::baffled:

To m-y chłopakami tylko niespełna miesiąc różnicy ,jaki twój ma charakterek,bo mój potrafi zawalczyć o swoje,podstawiać haki w przedszkolu i się śmiać :rofl2::rofl2:co oczywiście tepię ,a jak coś nie po jego myśli to albo przestaje się odzywać ,albo ryczy-modelowy egzemplarz!!!:happy:

Moj w przedszkolu to ANIOL:szok:Pani mowi sprzatamy to Dominik jako pierwszy sprzata:tak::tak::tak:Wlasnie stanal kolo mnie i mowi:mama moge pograc na kompie:confused::szok:
On gra w need for speed .... i kupuje sobie "fury"robi im "nitro"ach szkoda gadac
No i klamie jak najety,w przedszkolu opwiada takie bzdury ze szok:szok::szok::szok:
Ostatnio powiedzial Pani ze ma jeszcze braciszka Oskarka i mama wlasnie dzisiaj wychodzi z nim ze szpitala.Zapytany czy juz Go widzial odp ze tak:-DJa przychodze po Niego i mi nadaja

reklama
Moj w przedszkolu to ANIOL:szok:Pani mowi sprzatamy to Dominik jako pierwszy sprzata:tak::tak::tak:Wlasnie stanal kolo mnie i mowi:mama moge pograc na kompie:confused::szok:
On gra w need for speed .... i kupuje sobie "fury"robi im "nitro"ach szkoda gadac
No i klamie jak najety,w przedszkolu opwiada takie bzdury ze szok:szok::szok::szok:
Ostatnio powiedzial Pani ze ma jeszcze braciszka Oskarka i mama wlasnie dzisiaj wychodzi z nim ze szpitala.Zapytany czy juz Go widzial odp ze tak:-DJa przychodze po Niego i mi nadaja
dowikl czemu sie nam synkiem Oskarkiem nie pochwaliłaś:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry