reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aleksia, trzymaj się! Będzie dobrze.
Wiecie ja jakoś nie potrafię sobie wyobrazić cichych dni. Jeśli się pokłócimy o coś to i mnie i męża gryzie to strasznie i tak bez odzywania się do siebie to wytrzymujemy góra pół godziny, a później dochodzimy na spokojnie do jakiegoś kompromisu. :tak:

reklama
My też za długo nie potrafimy sie kłócić, ale to zawsze M nie wytrzymuje i zaczyna do mnie gadać.Ja jestem bardziej twarda i uparta.:-D:-D:-D Najdłużej to chyba 1 dzień wytrzymaliśmy bez odzywania się do siebie:tak::tak::tak:

tak to juz jest z facetami.....ja jestem uparta,mój mąz tez ale w końcu jakis kompromis osiagamy.mój juz sie pytał czy dzis do mamy ide bo by chcial pograc:-D:rofl2:
a tu pech bo my w domu.to mówi ze moge isc z Weronika a on z Paulina zostane:-):rofl2:cwaniak bo chora

Ja tez jestem straszna gadula:tak::tak::tak:Ale spoko jak sie pokłocimy to ja moge gadac sama do siebie albo do dzieci;-):-)
A do M moge sie nie odzywac bardzo dlugo:tak::tak::tak:
I wtedy nie robie nic

reklama
Do góry