reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MADZILUNATASZA:-)A tak wogole to mialam termin na 16 grudzien ale urodzilam wczesniej bo w 36 tyg i 5 dni:tak:
MALINKA:-)
:-D:-D:-DMial byc Oskarek a wyskoczyly dwie dziewczynki:tak::tak::tak:
Ale kto wie moze za x lat....;-):-)

A JA PEWNIE SZYBCIEJ KRÓLEWN OSTANĘ JAK SPEŁNIE WSZYSTKIE ZACHCIANKI MOICH DZIECI:-D:-D:-D:-D:-D
ADAM NIE KŁAMIE TO TRZZEBA MU PRZYZNAĆ NO I ZAWSZE GO CHWALILI W SZKOLE PRZEDSZKOLU I NA OBCYM TERYTORIUM ZA TO W DOMU MUSI SOBIE ODBIĆ:rofl2::rofl2: TERAZ JEST NA ETAPIE NAMIĘTNEGO TŁUCZENIA SIOSTRY I MÓWIENIA ŻE TO NIECHCACY LUB PRZYPADKIEM:szok::szok::szok: JULKA ZA TO MA FANTAZJĘ TYLKO ONA KŁAMIE TAK NAIWNIE ŻE OD RAZU WIADOMO ŻE TO BUJDA:-D:-D:-D:-D A ANTEK JUZ POTRAFI POKAZAĆ SWÓJ CHARAKTEREK JADNO JEST PEWNE NUDZIĆ TO SIĘ PRZY NICH NIE MAM CZASU:rofl2:

a to niespodzianka:-):-D no prosze dziecko ukrywasz przed nami:-D

Ja to mialam dopiero niespodzianke jak po Niego przyszlam:tak::tak::tak:
On ma takie wejscia ze szok.
Ostatnio poszedl do babci i mowi:zapal mi swiatlo w lazience
Babcia na to:mowi sie prosze
To On wybiegl, zapalil sobie parasolem(bo tak Jemu kaze robic jak mi sie nie chce wstawac)
i wbiega do babci i mowi:dziekuje Ty stara babo ze mi zapalilas swiatlo:-D:-D:-D
No myslalam ze padne

ja to mialam dopiero niespodzianke jak po niego przyszalm:tak::tak::tak:
babcia na to:mowi sie prosze
to on wybiegl zapalil sobie parasolem(bo tak jemu kaze robic jak mi sie nie chce wstawac)
i wbiega do babci i mowi:dziekuje ty stara babo ze mi zapalilas swiatlo:-d:-d:-d
no myslalam ze padne
dowikla wyje ze śmiechu:-d:-d:-d:-d:-d a moje dzieci patrza na mnie i nie wiedzą o co kaman:-d

Ja to mialam dopiero niespodzianke jak po Niego przyszlam:tak::tak::tak:
Babcia na to:mowi sie prosze
To On wybiegl, zapalil sobie parasolem(bo tak Jemu kaze robic jak mi sie nie chce wstawac)
i wbiega do babci i mowi:dziekuje Ty stara babo ze mi zapalilas swiatlo:-D:-D:-D
No myslalam ze padne

:-D:-D:-D nie ma jak kulturka:rofl2:

Dzieci potrafia zaskoczyc i pewnie nie raz nie dwa bedziemy sie wstydzily i smialy sie z ich zachowania:tak:

Ja jak siedze i sie smieje przed kompem to moj sie pyta co tam takiego smiesznego jest:rofl2:

Moj w przedszkolu to ANIOL:szok:Pani mowi sprzatamy to Dominik jako pierwszy sprzata:tak::tak::tak:Wlasnie stanal kolo mnie i mowi:mama moge pograc na kompie:confused::szok:
On gra w need for speed .... i kupuje sobie "fury"robi im "nitro"ach szkoda gadac
No i klamie jak najety,w przedszkolu opwiada takie bzdury ze szok:szok::szok::szok:
Ostatnio powiedzial Pani ze ma jeszcze braciszka Oskarka i mama wlasnie dzisiaj wychodzi z nim ze szpitala.Zapytany czy juz Go widzial odp ze tak:-DJa przychodze po Niego i mi nadaja
Dobre:-):-):-)wiesz mój też potrafi być grzeczny i w przedszkolu sprząta w domu z reguły , jest strasznie śpiący i zmęczony,fury normalka ,ma jazde na hot wheelsy,wyrzutnie i wyścigi na kompie ,w bijatyki mu grać nie pozwalam ,bo uważam żze za mały jest .O nitro nie słyszałam ,ale wybuchy i owszem ,w przedszkole na topie u chłopców jeszcze jest spiderman ,autka(cars)ben 10ale na szczęście nie jest taki że wszystko musi mieć od razu,idzie mu przetłumaczyć:rofl2:

reklama
ja to mialam dopiero niespodzianke jak po niego przyszlam:tak::tak::tak:
babcia na to:mowi sie prosze
to on wybiegl, zapalil sobie parasolem(bo tak jemu kaze robic jak mi sie nie chce wstawac)
i wbiega do babci i mowi:dziekuje ty stara babo ze mi zapalilas swiatlo:-d:-d:-d
no myslalam ze padne
dobry tekścior!!!!brawo

Do góry