reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie Dziewczyny :-):-):-)
My już w domku jesteśmy :-):-):-) fajnie było i wesoło ale jak tylko weszliśmy do domu to juz się humorek mi popsuł:crazy::crazy::crazy:
awantura, ze nie ma obiadu, że bez odmeldowania wybrałam się z małym w gości:crazy::crazy: jednym słowem lipa po całości:-:)-( znowu się poryczałam:-:)-( nie mam juz siły:-:)-( nie chce się tak męczyć dalej:-:)-( muszę coś z tym zrobić:-:)-( włoski mi mama umalowała dzisiaj:-):-):-) a teraz chyba się położę:-);-) mały zasnął a ja przy nim się przekimam;-):-) dziękuję Wam za komentarzyki:-):-):-) Wasze są też super śliczne brzunie:-):-);-) buziaczki dla Was Dziewczynki:-);-):-) muszę się wzmocnić, bo coś mi chęci odeszły do wszystkiego;-):tak::-:)-( papatki rybeczki myszeczki:-);-)
-J- nie mogłam Cię znaleźć i wysłałam moje namiary Tobie na priv, może Ty mnie znajdziesz, a jak nie to od dziewczyn mnie weźmiesz oki???:-);-)

to trzeba mu było zrobic awanture ze niech sie odczepi!a raczek to bozia nie dala???????nie mogł sobie sam czegos zrobic??????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie wkurza mnie starsznie takie podejscie!!!
było mu powiedziec ze obiadu nie ma bo przeciez Ty w domu nic nie robisz:-)ja iwem to trudne.,ale jak pierwsza zmiekniesz to nie dostanie zadnej nauczki.udawaj ze go nie widisz-pisz mu kartki z poleceniami.napisz ze obiad sam moze sobie zrobic...

reklama
agnes przepięknie :tak::tak::tak::tak: aleksja nie łam sie stawiaj twardo na swoim:tak::tak::tak::tak: a co do spotkania to bez dzieci więcej się nagadamy a nasi facci no cóż niech się wykarzą w codzienności z gromadką:rofl2:

Ja też bym chętnie z Wami poplotkowała:-);-):-) a małego bym do Waszych pocieszek dołączyła:-);-) no i ja muszę obejrzeć te potańcóweczki:-);-) tylko chyba już nie teraz bo jakoś nie mam weny na nic:-);-):-):sorry2::sorry2:
Buziaki dla Was:-);-)

ALEKSIA:-)Nie zazdroszcze Tobie:no:Oby sie wszystko sie ulozylo;-)
Ja na szczescie tak nie mam ,jak nie ugotuje to jemy gotowe a jak wychodze z dizeciakami to M sie cieszy ze ma laptopa dla siebie:tak::tak::tak:
Tylko jak wychodze sama to co chwile wydzwania albo On albo dzieci ,ale co tam;-):-)

Aleksia szystko bedzie dobrze.Musisz troche buzie otworzyc nie daj sie zdominowac Kochana Bozia raczki i nozki twojemu dala, dala wiec niech sam cos zrobi :))

Mama Helenki ale imprezke mieliscie woow

agnes przepięknie :tak::tak::tak::tak: aleksja nie łam sie stawiaj twardo na swoim:tak::tak::tak::tak: a co do spotkania to bez dzieci więcej się nagadamy a nasi facci no cóż niech się wykarzą w codzienności z gromadką:rofl2:

Ja tez zdecydowanie wole bez dzieci:tak::tak::tak:
A faceci niech poczuja wkoncu co my mamy siedzac w domu i "nic nie robiac"

Anabubka i mnie też to strasznie wkurza, on ostatnio jest wogule bardzo dziwny i się madrzy, nic dobrego z tego nie będzie dziewczyny ja to wiem:crazy::crazy::crazy:
Dziewczyny nie mogę narazie pisać, bo się strasznie rozklejam :crazy::crazy::crazy: już taka głupia jestem i taka miękka:crazy::crazy: jak się troszkę uspokoję to wrócę do Was laseczki:-):-):-);-);-)

reklama
I to mi sie tu podoba -jedność jajników-ale naprawdę wszyscy faceci marudzą ,narzekają i wkurzają -nas -kobiety IDEALNE:-)tak samo!!!

Do góry