reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Agnes 123 o la la pięknie:-)Mamo Helenki piękny ślub zazdroszcze i żałuję że ja takiej fety nie miałam!!!
Mama Helenki
i Aniki :D
Dzięki dziewczyny. A wiecie, że zupełnie o nich zapomniałam A oglądalność rośnie, ciekawa jestem kto to ogląda No oprócz was w obecnej chwili ;-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Nie myślałam nad tym konkretnie ,ale z odzinami za dużo zamieszania z dziećmi tak samo same-marzenie ale miałabym problem z mężemnajlepiej jak mężowie i dzieci zostaliby w hotelach a my na plotki....:-)A jak Wy byście sobie wyobrażały takie spotkanie? My same? Z dziećmi? A może całymi rodzinami?
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes slicznie wygladaliscie
Co dos potkania to raczej bede sama z Laura
Co dos potkania to raczej bede sama z Laura
A
Aleksia123
Gość
Witajcie Dziewczyny :-):-):-)
My już w domku jesteśmy :-):-):-) fajnie było i wesoło ale jak tylko weszliśmy do domu to juz się humorek mi popsuł
awantura, ze nie ma obiadu, że bez odmeldowania wybrałam się z małym w gości jednym słowem lipa po całości:--( znowu się poryczałam:--( nie mam juz siły:--( nie chce się tak męczyć dalej:--( muszę coś z tym zrobić:--( włoski mi mama umalowała dzisiaj:-):-):-) a teraz chyba się położę:-);-) mały zasnął a ja przy nim się przekimam;-):-) dziękuję Wam za komentarzyki:-):-):-) Wasze są też super śliczne brzunie:-):-);-) buziaczki dla Was Dziewczynki:-);-):-) muszę się wzmocnić, bo coś mi chęci odeszły do wszystkiego;-):--( papatki rybeczki myszeczki:-);-)
-J- nie mogłam Cię znaleźć i wysłałam moje namiary Tobie na priv, może Ty mnie znajdziesz, a jak nie to od dziewczyn mnie weźmiesz oki???:-);-)
My już w domku jesteśmy :-):-):-) fajnie było i wesoło ale jak tylko weszliśmy do domu to juz się humorek mi popsuł
awantura, ze nie ma obiadu, że bez odmeldowania wybrałam się z małym w gości jednym słowem lipa po całości:--( znowu się poryczałam:--( nie mam juz siły:--( nie chce się tak męczyć dalej:--( muszę coś z tym zrobić:--( włoski mi mama umalowała dzisiaj:-):-):-) a teraz chyba się położę:-);-) mały zasnął a ja przy nim się przekimam;-):-) dziękuję Wam za komentarzyki:-):-):-) Wasze są też super śliczne brzunie:-):-);-) buziaczki dla Was Dziewczynki:-);-):-) muszę się wzmocnić, bo coś mi chęci odeszły do wszystkiego;-):--( papatki rybeczki myszeczki:-);-)
-J- nie mogłam Cię znaleźć i wysłałam moje namiary Tobie na priv, może Ty mnie znajdziesz, a jak nie to od dziewczyn mnie weźmiesz oki???:-);-)
reklama
Podziel się: