reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja na osłode moich nerwów zjadłam pączka i trochę faworków a co mi tam jutro znów się będe odchudzać a po słodkim to zawsze humorek mam lepszy:tak::tak:
aleksja może i ostry ten sms ale czasami facetem trzeba ocniej potrząsnąć bo inaczej się nie opamięta.ty jesteś jego żoną mamą waszego dziecka i musi się liczyć z twoim zdniem tym bardziej że masz rację:tak:no ja trzymam kciukasy za tą waszą rozmowe no a później to już tylko milusie godzenie w łóżku wam zostanie:tak::tak::rofl2:

reklama
jestem i ja.spacer do skzoły zaliczony,weronika usnęła w ózku i dalej spi.P przywiżól troche pączków wiec doiero zaczynam pożeranie:-D:rofl2: a co mi tam.tyle energii straiałm pchajac wózek z zakupami i Weronika po tym sniegu że musze nadrobic:-)
zaraz ide robic dziecku o biecane placki ziemniaczane:rofl2:
madziulanatasza ja juz kiedys pytałam ile masz dzieci i w jakim wieku bo nie masz suwaczków i nie wiem:happy:
5latek ma prawo seplenic,ale jezlei widzisz ze to jestjakoś dziwnie to idz do logopedy.ja z Paulina chodze do logopedy jak miała 4 lata i do teraz,chociaz u niej inny problem.ALe ja na Twoim miejscu bym poszła skontrilowac:-)

malinka ja sie tak użeram z inspektorem nadzoru budowlanego juz praiw e 2 lata...i zawsze czegos im brakuje,cos nie tak w paiperach.ile razy juz ich zbluzgałam....od razu mi lepiej:-D

jestem i ja.spacer do skzoły zaliczony,weronika usnęła w ózku i dalej spi.P przywiżól troche pączków wiec doiero zaczynam pożeranie:-D:rofl2: a co mi tam.tyle energii straiałm pchajac wózek z zakupami i Weronika po tym sniegu że musze nadrobic:-)
zaraz ide robic dziecku o biecane placki ziemniaczane:rofl2:
madziulanatasza ja juz kiedys pytałam ile masz dzieci i w jakim wieku bo nie masz suwaczków i nie wiem:happy:
5latek ma prawo seplenic,ale jezlei widzisz ze to jestjakoś dziwnie to idz do logopedy.ja z Paulina chodze do logopedy jak miała 4 lata i do teraz,chociaz u niej inny problem.ALe ja na Twoim miejscu bym poszła skontrilowac:-)
ja już pisałam dzisiaj ,widocznie nie doczytałaś ,mam parkę dziewczynka 9 lat w sierpniu 10 ,a chłopak 5 lat w grudniu 6 skończy:-)

kobietyide bo z wami to ja tych placków nie zrobie;)
ide teraz smrodzic to okno otworze i drzwipóki mała na dworzu spi.a pozniej lece do koleżanki z winkiem na plotki:-)
do wieczorka:-)

reklama
Do góry