reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mama Helenki:-);-):-)
postanowiłam sobie, że jutro na cały dzień wyjeżdzam do mamy z Igorkiem, jutro obiadu nie będzie, karteczki tez nie będzie i telefon będe miała wyłaczony :-) Teściowej tez zapowiem, że jak coś to nie wie gdzie jestem, ja mu jutro pokaże kto może rządzić:-);-) bo juz naprawdę mnie dzisiaj wkurzył:wściekła/y: a najbardziej wkurzyło mnie to że pod nosem się podśmiewuje, a ja to widzę:-);-):wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Patrysia mmmm wódeczka żurawinowa pycha:-);-) a i tipsiki też bym sobie chetnie zrobiła u Ciebie:-);-) ja właśnie rozkładam kosmetyki z Avonu dla klientek:-);-)nie piszecia nic o swoich numerkach telefonów:-) Patrysia na priv wyślesz mi swój numer?? a Reszta dziewczyn się pewnie zastanawia:-);-) a ja czekam:-);-)

a co do nr tel. my kiedys z dziewczynami z lutoweczek jeszcze przed naszymi porodami wymienialysmy sie tel :-)
nie mam nic przeciwko :-D;-)

Patrysia to napisz mi na priv a ja napiszę Ci mój:-);-):-) i Was resztę dziewczyn proszę o to samo cio??
Mama Helenki, Madziulanatasza, Anabuba, Agnes123, Malinka1, Agunia-In, myszunia, joe alex, Dowikla, Bajorekaga, Beata1988, wiktoria12, Ewcia81 i kogo pominęłam to też bardzo proszę, ale mam nadzieję, że wszystkie dziewczyny. Bo ja jestem zakręcona to mogłam coś pomieszać:-)

a na tipsiki zapraszam moze wrzuce foteczke alebo jzu wrzucalam z moim asortymentem :-D ale nie mam bede musiala zrobic zdjecie no i przy okazji jest w stoleczku moj barek z alkoholami :-D:-D:-D

patrysia, ja mam do ciebie tylko 340 km :-D Ale w czerwcu mam być w Myszkowie, to będzie już tylko 100 :-D Więc kto wie :-D

Jak jeszcze do ników z bb i imion z Nk dojdą mi numery telefonów to chyba oszaleję :szok:

reklama
Do góry