reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
drugie pranie sie juz konczy
maly lezy albo siedzi - nie wiem - ale mam nadzieje ze sam zasnie :-):rofl2:
agunia - tak mialy byc surowe :tak:
agnes - heheh chce zeby mama wytrzezwiala bo przy robocie najszybciej sie trzezwieje i kac mija - dobra Twoja Oliwka haha :tak::-p
dowikla - to u Was chyba trza sie zapisywac jak na wizyty u doktora :-D:-D;-);-)

aha i moj m niedawno dopiero przyniosl paczki - ja juz zdazylam sie napchac kanapkami i sledziem w zalewie octowej a ten mi przyszedl z paczkami w rekach no coz moze za 30 minutek miejsce sie zrobi :rofl2::rofl2::rofl2:

wiecie co dziewczyny nie chce tak wymieniac na forum nazwiskami ale zauwazylam 2 dziewczyny nowe u nas i tak sie zastanawiam kto to moze byc :baffled:

Udało mi sie uspić wczesniej Oliwkę-oj łatwo nie było,także spokojnie zdązymy do ortopedy o tyle dobrze.:tak::tak::tak:

patrysia Ty to możesz tonę pączków zjeść bo figurkę masz super więc nic Ci w boczki nie pójdzie.A ja dziś jęsli chodzi o paczki na razie wielkie zero na moim koncie:-):-):-) daje radę :-D:-D:-D

patrysia jakie dwie dziewczyny nowe?podaj niki z BB bo ja nic nie zauważyłąm,czyzby mi umkneły :-)

Moje malpy tez juz spia:tak::tak::tak:A ja jestem poprostu wykonczona mega sprzataniem:szok:Wyobrazcie sobie ze na jeden pokoj poswiecilam ponad 2 godz:szok::szok::szok:Sprzatalam dokladnie wszystko ,teraz to poprostu lsni:tak:ciekawe na jak dlugo brrr
Jednak nie poszlam do kolezanki bo male byly cos marudne:no:ale moze wyskocze sobie teraz poki tesc jest w domu i niech popilnuje wnuczek troche;-)

PATRYSIU:-)Jakie dziewczyny?ja tez nic nie zauwazylam:rofl2:
AGNES:-)A dlaczego chodzisz z mala do ortopedy?

reklama
Nie chodzę regularnie,byłam jak Oliwka miała ok 10mies,ortopeda kazał przyjść jak będzie dobrze chodzic to już dawno powinniśmy byli pjś ale nigdy nie ma czasu.Więc idziemy teraz tak na kontrolę zeby sprawdzić czy wszystko jest ok :tak::tak::tak: jakieś pare miesięcy temu Oliwka mi lekko stawiałą lewa nózke do środka więć kupilismy jej buciki profilaktyczne ortopedyczne i chodzi w nich w domu firmy Daniel.I teraz chodzi prosto tak mi sie wydaje.Ale wolę sie upewnić będę spokojniejsza,a poza tym lekarz zrobi jej usg będzie wiadomo czy ma dobrą ilość wapnia także takie wizyty kontrolne moim zdaniem są potrzebne.W razie jakby cos wyszło to lepiej leczyć z zawczasu a nie jak już jest za późno.Ale mam nadzieje że będzie ok.:-)

Do góry