reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no tak bo twoja pati z 2000 roku a adam 99 no fakt to komunia przed tobą ............ jak sobie przypomnę ile to roboty mimo że miałam w lokalu ile ganiania i kasy to się cieszę że to już za mną :tak::tak::tak:ale jeszcze dwie mnie czekają:szok::szok::szok::szok::szok:

adama ogarnoł po raz enty szał zbierania karteczek wymieniają się układa je wyjmuje jula nawet popatrzeć na nie nie może cała klasa ma na tym punkcie bzika,u was też dzieciaki te starsze mają taką jazde na te karteczki?????

Malinka nie będzie godzenia jak narazie :-:)-( bo mój mąż wpadł do domu jak po ogień, bardzo szybko zjadł obiadek i powiedział tylko do małego, że mu się bardzo spieszy do pana i musi jechać cytuję: pobawimy się synku później, bo teraz tata nie ma czasu :wściekła/y::no::szok::szok::wściekła/y: szlag mnie trafia i znowu ryczę:-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:gary po obiedzie pozmywałam, pranie kolorowe rozwiesiłam :rofl2::tak:;-) a teraz z Wami posiedzę, to mi się humor poprawi napewno:-);-):-)

Anabuba to ja też chętnie się napiję :-);-)

Malinko mój Igor jeszcze za mały na karteczki, ale ja sama wczoraj wyjęłam swój segregator gdzie jest z 500 takich różnych karteczek , bo musiałam pozapisywać Was wszystkie na początku, bo sie gubiłam to własnie Igora zainteresowały te kartecki:-);-):-) ale dzieci w wieku Twojego synka tak mają z tymi karteczkami i wymienianiem się:-);-) ale mnie dzisiaj głowa boli :-):-)
Dziewczyny a co z tymi numerami telefonów??:-);-) wymienimy się???

ja juz zjadlam 3 paczki - jak narazie i teraz siedzimy sobie z synkiem w jednym pokoju bo m spi w drugim :dry:
przyszly mi dzis tipsy szklane niebieskie i fioletowe i pedzelki :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry