reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dzieciątko już od 18 śpi smacznie,ciekawe o której sie obudzi jutro pewnie jak bedę miała szczescie to o 7.
ja dzis z mężem piwko jedno na spółe i jakiś film na dvd i lulu spać.

reklama

no moj tez spi.....a ja ide sie zaraz kapac bo na tvn beda "chopaki nie placza" co prawda mam nagrane ale co broni obejrzec 100-tny raz ;D ;D ;D

trzeba ta glukoze pić prawda??? coś takiego moja mama kiedyś miała robione,ja bym zwymiotowała dalej niz widze :mad:

tak.....idzie sie, pobiera krew na cczo, pozniej sie to wypija, za godzine sie pobiera i pozniej po dwoch godzinach....razem 3 uklucia....to to maly pikus, glukoza w sumie nie jest zla tyle ze obrzydliwie slodka, wiec mdli mnie na sama mysl ;D ;D dobrze ze do pchychodni blisko

he i tu cisza wszystkie zmeczone poszły spac

SHADY fajnie ze jest,fuuuuu glukoza wspolczuje a samo pobieranie krwi jeszcze gorsze
wszystko ale nie kłucie nie cierpie
jak rodziłam i piguła weflon mi wbijała to myslałam ze jej przy......dobrze ze nie miałam siły i psiapsiulka ze mna była
dobra ja tez zmykam sie kapac i spac bo jutro ide na komunie wiec musze rano wstac :p o 6.00

papaski i dobrej nocki

reklama
Do góry