reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i osiusiał wszystko ::) taaa
Kunda współczucie, nie wiem co bym robiła bez TV :p zawsze wieczorkiem padam, jem kolację i gapię się pzred siebie

reklama

Lilka nic sie nie stalo.......skoro tak jak piszesz mialas koszmar w dziecinstwie to nie dziwie sie ze tak to odebralas, ja NIGDY bym krzywdy dziecku nie zrobila, do tego trzeba byc potworem, a ja jestem tylko nieudolna mamuska ktora az za bardzo chce byc perfekcyjna ;) zapomnijmy o calej sprawie i juz.... :)

A Alanek za nic nie chce spac, dzis znowu buszuje od 7.00 rano i do tej pory nie spi, raz spal 30 minut.....ehhhh taki nasz los, ze im dziecko starsze tym bardziej absorbujace ;) a dzisiaj zamiast sie wsciekac opierniczylam meza egoiste, ktory nazwal mnie stara glupia baba, bo smialam powiedziec ze bardzo zle sie czuje, i sugerowalam zeby zajal sie Alankiem....i wiecie co...ulzylo mi za mu to wygarnelam :))

A przy okazji wiecie moze co to moze byc??? od 2 dni chodze nieprzytomna (wczoraj przysnelam na lawce w parku), prawie wogole nie jem, schudlam 3 kilo (to akurat plus) ciagle mi slabo, spie na stojaco.......na co wskazuja te objawy (ciaza napewno nie)

oooo tak nadmiar stresu napewno, wyczerpanie tez......ale jak to zwalczyc???? czuje sie okropnie, jakbym sie nacpala, serio.....cos okropnego, a do hipohondryczek nie naleze :)

Shady mnie to wyglada troszeczke na objawy cukrzycy
człowiek jest śpiący zmęczony senny i własnie sie chudnie na początku
no ale mam nadzieje że to nie to,nie zycze ci tego :)

o k.... nie pomyslalam o tym, mialam cukrzyce ciazowa.....myslisz ze mogloby sie to przeksztalcic w ta wlasciwa??? nie jestem z tych co lubia chorowac ale czasem "marzy" mi sie zeby okazalo sie ze mam cukrzyce tak na jakis miesiac, wtedy moze bym oduczyla sie jesc slodycze ;) a pochlaniam je a nie jadam :((
noelia pisze:
Shady mnie to wyglada troszeczke na objawy cukrzycy
człowiek jest śpiący zmęczony senny i własnie sie chudnie na początku
no ale mam nadzieje że to nie to,nie zycze ci tego :)

Lilka ja miałam tez ciut dziwne dzieciństwo,nie będę się nad tym rozpisywać ale bardzo wpłyneło to na to jaka jestem teraz,zakapleksiona, niewierzaca we własne mozliwości itd.i za wszelką cenę chcę tego mojej niuni oszczędzic.
mam nadzieje że mi się uda,bo wiesz boje się ze moge coś robić żle nieiwedzac o tym bo przecierz mój dom nie był całkiem ok i nie miałam wzorców :( ale teraz jestem dorosła,wiem co dobre co złe.
w każdym razie takie dzieci z takich dziwnych domów sa czasem naprawde nieszczęśliwe :(

właśnie czesto tak się zdarza że cukrzyca w ciązy daje potem taka juz prawdziwa cukrzyce,radze do lekarza poziom cukru sobie zrobić,przecierz słynna Mandaryna tez się nabawiła cukrzycy miała w ciaży no i teraz ma już cukrzyce .wszędzie o tym paplała na każdym kanale

reklama

heheh slawna Mandaryna ehhh .... zeby bylo smieszniej dzwonila do mnie w zeszlym tygodniu lekarka z poradni cukrzycowej , do ktorej w ciazy przychodzilam i pytala czy robilam po ciazy badanie cukru, no i otoz nie robilam, w takim razie ide w poniedzialek do przychodni i sobie zrobie, tyle ze jak mam robic ta cholerna glukoza to juz mi slabo sie robi ;)

Do góry