reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam!
Maciula wstała kika minut po 5 na jedzonko potem po baraszkowała w swoim łózeczku a w pół do 7 znowu usneła i dała pospac prawie do 9. :D
Ja juz jestem po sniadanku :laugh:

Shady nie zycze ci cukrzycy bo to okropna choroba u mnie miał ja dziadek a teraz maja oboje tesciowie

Lilka przykro mi z powodu twojego dziecinstwa, ja mam super rodziców wiec nie mam wyobrazen przez co musiałas przejsc, ale jak tylko dostaniecie kredyt to sie wyprowadzaj. Ja jeszcze zadnego kredytu nie brałam wiec nie mam doswiadczen.

U nas słoneczko swieci ale bardzo wieje, mam nadzieje ze przestanie bo mam ochote wybrac sie do przyjaciółki na ploteczki

Czesc mamuski ..oj jaka paskudna pogoda ::) szaro buro wieje :mad: :p
Mało pisze bo Noe małym marudką sie zrobił i mio nie daje... chce całej uwagi dla siebie ::) zbuj paskudny
a i mniej spi....
izabelka tak to jest z małymi zarłokami :) ja wczoraj tez sie na noc najadłam i nie mogłam spac :laugh:

Dziewczyny ...stalo sie dzis cos cudowneeeego.....Maly zjadl o 20 iiiii i.............potem o 6 rano!!!!!!!!!!!!PIERWSZA PRZESPANA NOC W CALOSCI!!!!

lilka współczuje i wydaje mi sie ze w takiej sytułacji jedynym wyjsciem jest wyprowadzka

Kunda ale macio grzeczny..Noe własnie wisi mi przez ramie i marudzi...rany to chyba przez ta pogode

Shady fajnie ze jestes ;D pamietaj o kawie w poniedziałek, rany pisze jednym palcem a druga reke zjada mi mała pirania ::)

Czesc dziewczyny :)
U nas dzisiaj ...zimno ::) .mokro itp.Wreszcie odpoczne od upałów :p .
Kwiatuszki za oknem usmiechają sie do nas < Maz wczoraj posadził ;D >
Jasio bryka w swoim nowym kojcu <wczoraj dostał od babci..extra sprawa, wreszcie niema poobijanej głowy od szczebelek >
Ja pije kawe i oglądam ..Dzień dobry TVN

Mija jak dobrze pujdzie to na pare tyg . wakacjowych będe w Warszawce .Tylko jescze niewiem czy w lipcu czy w sierpniu .Bede bez Mateusza ... :p

Sorbek
..wstawaj >:D

reklama
L4dY-bIrdsuper :) ale fajowo to zapraszam , poszalejemy z chłopakami po mieście ;D pochodzimy na ptysie i kawe
Alw wcześniejszy termin też aktulny ???

Do góry