reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

juz po wycieczce- braciszek byl zachwycony- byli na "Epoce lodowcowej 2" i razem odwiedzilismy mc donalda :)

Moniko przykro ze masz problemy........wszystko bedzie dobrze glowka do gory :)

reklama
ja własnie zrobiłam sobie przerwe w sprzatanku na herbatke, mezczyzni spia a ja siadłam i patrze co słychac

SPAĆ MI SIĘ CHCE 8) Pogoda do luftu.raz słońce raz deszcz.........i jeszcze głowa mnie nie boli? hmmm dziwne :)

hejka wszystkim :)

Shady ciesze sie ze sie odezwalas
z postu widze ze humorek lepszy :) ciesze sie
nie wiem czy napisalam tak ze cie jeszcze dobiłam ale nie mialam fajnego dziecinstwa przez moja znerwicowana mame i twoj post poprostu mnie ruszył......i przyznam bardzo

jednak nie mialam zamiaru cie urazic,bardziej ostrzec w jakis sposob
pozdrawiam cie serdecznie

pisalyscie ze raptem tyyyle mam sie wypowiedzialo nie znajac danej osoby....
jesli post jest bardzo kontrowersyjny i uderzający to chyba nie ma sie co dziwic?

a jakby co to jestem mamą siedzącą w domu wiec sie kwalfikuje :p :laugh:
niestety mimo pobytu w domu nie mam az tyle czasu by na wszystkich watkach sie wypowiadac :)
ale bede czesciej zagladac ;)

buziaki

ranyyyyyyyyyyy ale u mnie sprzaatania ::) tez tak macie ??? mimo ze jest codzinnie ogarniane.......nie chce mi się :p

zaraz kąpiemy Oskara teraz fika golym tylkiem ;D uwielbia to hihi
a ja mam chwilkę a tu ciiiiiszaaaaaaaaaa szkoda że nie mam u siebie kompa tylko u małego, bo wieczorkiem się spotykacie ;)
ale to się zmieni jak się przeprowadzimy, nie mogę się doczekać :) :) :)

reklama
Macio juz wykapany i po kaszcze teraz jeszcze bryka a mnie za moment mezus wyzuci od kompa i co ja beda wieczor robic, telewizji nie mam bo mezus cos na dachu robił i antena jest zdjeta :(

Do góry