reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam po ciezkich dniach pracy

ale co to pustki ??????????

to uuuuffff ja zabieram sie za zaleglosci

u mnie nareszcie popsiatane na glanc a jeszcze dzis przestawialismy u dzieci bo trochi lozko nam niepasowalo z miejscem ale teraz juz jest oki

to dobrej nocki bo ja jestem padnieta
bede jesc kolacyjke i poczytywac co wy tu naklikalyscie

reklama
no tak myslalam nikogo niema! szkoda bo mam czas posiedziec a tak sie klade moze jakis filmik obejrze!!!!!

kolorowych!!!!!!!!!!!!

nie mialam dzis za duzo czasu
wiec teraz pisze

w domu mam nie fajna sytuacje
mieszkamy z moja mamą w domu jednorodzinnym
ona na dole my na gorze
niby dwa osobne mieszkania ale niestety

truc zycie to ona umie
tydzien temu wrocilam z Hiszpanii (bylam 8dni) a Karol z Milenką zostali w domu
zamiast mu pomoc lub chociaz nie przeszkadzac ta ropbila mu takie MEGA awantury ze sie chłopak z dzieckiem wyniosl do siebie

wogole mamy w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.c.(tak powiedziala) wiec ok
znalezlismy dom na wsi
teraz przegladamy ofertty bankow
i wychodzi na to ze najlepszy jest WBK (gdzie w zyciu bym nie pomyslala)

moze macie jakies doswiadczenia z kredytem hipotecznym??? jakies rady chetnie widziane
a przegladamy gazete prawna z zestawieniami

ok nie zanudzam :)

Witam wszystkie mamusie :)
Oskar na noc wypil całą butlę bebiko :laugh: :laugh: :laugh: ale potem go brzuszek chyba bolał bo po pół godzince snu się obudził....
lecę śniadanko robić, bo mały nie daje spać ::) potem kawusia i poczytam co tam naskrobałyście :)

Lilka przykro, że macie taką sytuacje, ale ja też jestem zdania że ii dalej od rodziców (chociaz by bylo nie wiem jak fajnie) tym lepiej ;)

dziendoberek!!!!!!!
u nas strasznie wieje! slonko schowalo sie za chmurki chyba spacerku nie bedzie!!!!!
lilka mnie rowniez bardzo przykro z powodu sytuacji w domu. ja niestety nie mam zadnych doswiadczen z kredytami hipotecznymi wiec nie pomoge. ale mam nadzieje ze ebdzie oki!

reklama
Do góry