reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej kobitki!!!!!!!
pierogi oczywiscie nie zrobione! poszlam se spac bo ten moj lobuz nie dal spac od 5. teraz psiatam! mysle ze jeszcze jakis spacerek bedzie!
shady ciesze sie ze sie odezwalas! zamknijmy juz temet i postarajmy sie zapomniec!
shoomna_a tak juz jest kazdy nowy musi sie wdrozyc! ja tez kiedys myslalam ze pisze do........sciany ale dziewczyny sie odezwaly! i to calkiem niedawno! poznamy sie lepiej bedzie oki.
monika25 bardzo wspulczuje wiem co przezywasz bo ja jak pewnie wiesz mialam i nadal mam bardzo duze problemy z dzieckiem wlasnie neurologiczne! a gdzie idziecie do neurologa? znaczy skad jestes?
pierogi oczywiscie nie zrobione! poszlam se spac bo ten moj lobuz nie dal spac od 5. teraz psiatam! mysle ze jeszcze jakis spacerek bedzie!
shady ciesze sie ze sie odezwalas! zamknijmy juz temet i postarajmy sie zapomniec!
shoomna_a tak juz jest kazdy nowy musi sie wdrozyc! ja tez kiedys myslalam ze pisze do........sciany ale dziewczyny sie odezwaly! i to calkiem niedawno! poznamy sie lepiej bedzie oki.
monika25 bardzo wspulczuje wiem co przezywasz bo ja jak pewnie wiesz mialam i nadal mam bardzo duze problemy z dzieckiem wlasnie neurologiczne! a gdzie idziecie do neurologa? znaczy skad jestes?
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kochane tylko wy zle nie odczytajcie tego esa!!!!!!!!! ja sie bardzo ciesze ze z wami pisze i wiedzialam od poczatku ze musze sie jakos wkupic!!!!! ale juz sie troszke udalo i ciesze sie tym co jest!!!!!!!!! bardzo sie ciesze!!!!!!
brawo dla macia!!!!!!!!!!! a na pierozki zapraszam!!!!!!!! hihihi tylko kto przyjedzie???????
brawo dla macia!!!!!!!!!!! a na pierozki zapraszam!!!!!!!! hihihi tylko kto przyjedzie???????
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
monika moj hubrt jest opuzniony psycho-ruchowo z podejrzeniem porazenia mozgowego. ja tez jezdze do wawy do lekarzy i leczyczy sie w centrum. w sumie tam w szpitalu mamy badania a zajmuje sie namie prof. Jozwiak jezdze prywatnie bo on nie przyjmuje panstwowo. ale warto i nie zmienie za nic w swiecie!!!!!!!!
Dziekuję za info Mordziulka, ja mieszkam od niedawna w stolicy i tak naprawde jeszcze nie orientuję sie co i gdzie.
Strasznie sie boję tej wizyty w szpitalu pocieszyli mnie, że zły wynik eeg może być wynikiem wczesniejszych drgawek gorączkowych, tylko, że to miało miejsce 5 dni przed badaniem.... No zobaczymy jak będzie. jestem dobrej mysli bo nie dopuszczam do siebie myśli że Karolce może coś być. A naprawdę nawet nie wyobrażacie sobie jak się czułam trzymając Karolkę w rękach tej feralnej niedzieli i patrzyłam na nią jak sie dusi i nie może oddychać, jak straciła przytomność.......
Strasznie sie boję tej wizyty w szpitalu pocieszyli mnie, że zły wynik eeg może być wynikiem wczesniejszych drgawek gorączkowych, tylko, że to miało miejsce 5 dni przed badaniem.... No zobaczymy jak będzie. jestem dobrej mysli bo nie dopuszczam do siebie myśli że Karolce może coś być. A naprawdę nawet nie wyobrażacie sobie jak się czułam trzymając Karolkę w rękach tej feralnej niedzieli i patrzyłam na nią jak sie dusi i nie może oddychać, jak straciła przytomność.......
reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Witam
My po zakupach- jak pisalam ze beda-kupilsmy "grajacego slimaka" z fisher-price
I po obiadku oczywicie
teraz chlopaki poszli spac
jak wstano uderzamy na grilla---moze fajnie bedzie
My po zakupach- jak pisalam ze beda-kupilsmy "grajacego slimaka" z fisher-price
I po obiadku oczywicie
teraz chlopaki poszli spac
jak wstano uderzamy na grilla---moze fajnie bedzie