reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

L4dy dlatego bede wywalac swoje zale w pamietniku a nie na forum, niestety zapomnialam ze forum nie jest od tego zeby sie wyzalac tylko od innych rozrywek, ale ok rozumiem co napisalas.....temat zamkniety :)

BRENDA: Dlaczego? Dlatego że nie mogę się tu odnaleźć. Nie mogę na siłę szukać nowych znajomości. Wy tutaj znacie się już dosyć długo, macie o czym rozmawiać...
Ze mną nikt nie chce rozmawiać.
Przykro mi, ale przyzwyczaiłam się do tego że jestem sama.
I dziękuję za to co było...

Pozdrawiam Was i wasze dzieciaczki.
Trzymajcie się.

shoomna nie bierz tego tak do serca że nie gadamy z toba bo na poczatku tak jest jakoś trudno sie zaaklimatyzowac poprostu pisz pisz my czytamy czytamy
wiecej luzu ciebie tez poznamy ;)

szukałam twoich postów i znalazłam kilka ...pocoś ty to wszystko pokasowała,jak bedziesz tak wszystko na serio brac to sie nerwowo wykończysz ::)
napisz co robisz co cie interesuje i dlaczego tak mało ważysz :(

Oj co za atmosfera kryzysowa :police:

My już po spacerku, teraz robie eksperymentalny obiad tzn, pieke boczek do tego ziemniaczki i marchewka. Mam nadzieję, że mi wyjdzie. Mój szkrab miał wczoraj wieczorem znowy gorączkę. Dziś jeszcze nic złego się nie dzieje więc czekam....

To jadę teraz na ryby-hobby mojego męża Emilka na pewno mu pomoże cos złowic :laugh:
jak krzyknie to wszystkie zwieja ;D :laugh:

Tak noelia, tylko martwią mnie te jej nagłe ataki gorączki. czekam jak na zbawienie na 25 bo mamy wizytę u neurologa, może sie czegoś dowiem. Ale to jest naprawde dziwne. Bo mierzę jej temperaturke ma np 37 a za pół godziny już 38 i 8!!!!

reklama
Do góry