reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ach te pierogi MORDZIULKA wyslij gołebiem choc 1

i wszystkie pouciekały

mały najedzony przebrany juz po porannej zabawie siedzi na kolankach i zasypia
ja oczywiscie w pizamce jeszcze bo nie mamczasu sie ubrac hihi

reklama
Cześć dziewczyny

Aja uważam że przesadzacie shady na pewno nie mogła przypuszczac że tak sie nia zainteresuja obce dziewczyny bo ska a nie logowała sie od tamtego posta więc musiałaby wejsć jako gość ::) ::) ::) dla mnie to kompletnie nierealne

poza tym shady potrafi otworzyc buzie i na pewno by sie broniła i nie róbcie znowu z niej ofiary nikt nie powiedział nie wiadomo czego

oooo a tu dalej pustki
a ja zmuszona w domku siedziec bo jest zimno wieje strasznie i chyba nawet nie pojade pomagac do jutrzejszej komuni

Witam. Mam pytanko; robiła która z was pieróg biłgorajski??? czy cos sie stanie, jak dam zamiast twarogu mielone z indyka???
Ratunku, może jakaś mama z okolic Biłgoraja?
Tak sobie wymysliłam i na moje oko pasuje, ale wszystkie przepisy zalecaja biały twaróg do kaszy gryczanej i kartofli.
No cóż, zamierzam upiec i zjeśc z apetytem. Będzie to pieróg kaliński.
:)
Moje dziecko w łaty już sie ma lepiej. średni poszedl na urodziny do koleżanki, starszy bawi się w rycerza i zrobił sobie miecz, jak się dowiedziałam, oręz ów nazywa się " Ostrze Najemnika".
Walczy z lopianami na polu, z tego co widze przez okno, zażarcie.
W sprawie biłgorajskiego pieroga czekam, oczywiście. ;D

Czesc dziewczyny :) dostalam wiadomosc na gg od Mordziulki.....sorry ze tak zaniknelam ale poszlam na basen, a pozniej padlam jak pies pluto, i nie dochodzilam do kompa przez reszte dnia.......u mnie wszystko w porzasiu...Alanek ok ja tez.... dzieki za troske :) obiecuje wiecej was nie stresowac ;)

wiecie tylko co jest przykre, ze ktos kto was nie zna wypowiada sady na temat o ktorym pojecia nie ma.....szkoda :( obiecuje sobie wiecej na forum nie pisac o moich watpliwosciach, zalach czy nerwach, nie wierze ze zadna z was nie ma nerwow ..... po odczytaniu jednego priva wiecej nawet nie otwieralam bo pousuwalam, po jednym odechcialo mi sie tu pisac :(( dlatego tez kontrowersyjne posty usunelam, zeby nikogo nimi nie draznic, a ja sama zaczne sobie pamietnik pisac a nie wyzalac sie na forum, cholerka raz za wyzalanie dpostalam w tylek i myslalam ze tu tego nie bedzie......mylilam sie...od dzis bede tu pisac o pogodzie, i d... maryni ;)

Mordziulka dzieki za wiadomosc na gg :) kochana jestes

reklama
shady pisze:

obiecuje sobie wiecej na forum nie pisac o moich watpliwosciach, zalach czy nerwach, nie wierze ze zadna z was nie ma nerwow ..... po odczytaniu jednego priva wiecej nawet nie otwieralam bo pousuwalam, po jednym odechcialo mi sie tu pisac :(( dlatego tez kontrowersyjne posty usunelam, zeby nikogo nimi nie draznic, a ja sama zaczne sobie pamietnik pisac a nie wyzalac sie na forum, cholerka raz za wyzalanie dpostalam w tylek i myslalam ze tu tego nie bedzie......mylilam sie...od dzis bede tu pisac o pogodzie, i d... maryni ;)

Mordziulka dzieki za wiadomosc na gg :) kochana jestes

shady wiesz co...fora sa po to by sie radzić i dzielić swoimi problemami ...tylko że ja jak i pare uczestniczek tego forum mam jedno zastrzeżenie ...troszke wiecej szacunku w postach do dzieci !

Niepotrafie tego zaakceptowac że ktos w postach pisze o tym iz może coś zrobić niefajnego swojemu maleństwu.
Fakt faktem może pisałaś to w wielkim szale złości na Alanka ale powinnas liczyc sie z tym że tu jest masa Mam ...inaczej reagujących w sprawach kryzysowaych <psychicznych> ktore liczą sie ze słowami .

To tyle z mojej strony w zwiazku z tym niesympatycznym tematem .
U mnie jest on definitywnie zamkniety .

Do góry