reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Cześć dziewczyny
Aja uważam że przesadzacie shady na pewno nie mogła przypuszczac że tak sie nia zainteresuja obce dziewczyny bo ska a nie logowała sie od tamtego posta więc musiałaby wejsć jako gość :
:
:
dla mnie to kompletnie nierealne
poza tym shady potrafi otworzyc buzie i na pewno by sie broniła i nie róbcie znowu z niej ofiary nikt nie powiedział nie wiadomo czego
Aja uważam że przesadzacie shady na pewno nie mogła przypuszczac że tak sie nia zainteresuja obce dziewczyny bo ska a nie logowała sie od tamtego posta więc musiałaby wejsć jako gość :
poza tym shady potrafi otworzyc buzie i na pewno by sie broniła i nie róbcie znowu z niej ofiary nikt nie powiedział nie wiadomo czego
Witam. Mam pytanko; robiła która z was pieróg biłgorajski??? czy cos sie stanie, jak dam zamiast twarogu mielone z indyka???
Ratunku, może jakaś mama z okolic Biłgoraja?
Tak sobie wymysliłam i na moje oko pasuje, ale wszystkie przepisy zalecaja biały twaróg do kaszy gryczanej i kartofli.
No cóż, zamierzam upiec i zjeśc z apetytem. Będzie to pieróg kaliński.

Moje dziecko w łaty już sie ma lepiej. średni poszedl na urodziny do koleżanki, starszy bawi się w rycerza i zrobił sobie miecz, jak się dowiedziałam, oręz ów nazywa się " Ostrze Najemnika".
Walczy z lopianami na polu, z tego co widze przez okno, zażarcie.
W sprawie biłgorajskiego pieroga czekam, oczywiście. ;D
Ratunku, może jakaś mama z okolic Biłgoraja?
Tak sobie wymysliłam i na moje oko pasuje, ale wszystkie przepisy zalecaja biały twaróg do kaszy gryczanej i kartofli.
No cóż, zamierzam upiec i zjeśc z apetytem. Będzie to pieróg kaliński.
Moje dziecko w łaty już sie ma lepiej. średni poszedl na urodziny do koleżanki, starszy bawi się w rycerza i zrobił sobie miecz, jak się dowiedziałam, oręz ów nazywa się " Ostrze Najemnika".
Walczy z lopianami na polu, z tego co widze przez okno, zażarcie.
W sprawie biłgorajskiego pieroga czekam, oczywiście. ;D
shady
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
shady
Fanka BB :)
wiecie tylko co jest przykre, ze ktos kto was nie zna wypowiada sady na temat o ktorym pojecia nie ma.....szkoda
Mordziulka dzieki za wiadomosc na gg
reklama
L4dY-bIrd
doula
shady pisze:
obiecuje sobie wiecej na forum nie pisac o moich watpliwosciach, zalach czy nerwach, nie wierze ze zadna z was nie ma nerwow ..... po odczytaniu jednego priva wiecej nawet nie otwieralam bo pousuwalam, po jednym odechcialo mi sie tu pisac( dlatego tez kontrowersyjne posty usunelam, zeby nikogo nimi nie draznic, a ja sama zaczne sobie pamietnik pisac a nie wyzalac sie na forum, cholerka raz za wyzalanie dpostalam w tylek i myslalam ze tu tego nie bedzie......mylilam sie...od dzis bede tu pisac o pogodzie, i d... maryni
![]()
Mordziulka dzieki za wiadomosc na ggkochana jestes
shady wiesz co...fora sa po to by sie radzić i dzielić swoimi problemami ...tylko że ja jak i pare uczestniczek tego forum mam jedno zastrzeżenie ...troszke wiecej szacunku w postach do dzieci !
Niepotrafie tego zaakceptowac że ktos w postach pisze o tym iz może coś zrobić niefajnego swojemu maleństwu.
Fakt faktem może pisałaś to w wielkim szale złości na Alanka ale powinnas liczyc sie z tym że tu jest masa Mam ...inaczej reagujących w sprawach kryzysowaych <psychicznych> ktore liczą sie ze słowami .
To tyle z mojej strony w zwiazku z tym niesympatycznym tematem .
U mnie jest on definitywnie zamkniety .
Podziel się: