reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej Anka ja też planowałam poród rodzinny , niestety miałam cesarke wiec nici z planów:sorry2: wiec zazdrosze Ci bo zawsze sobie o tym marzyłam, ale najważniejsze w sumie że dziecko sie zdrowe urodziło :tak:Teraz prawdopodobnie też bede miec cesarke wiec mi sie i tym razem nie uda

reklama
Moja niunia śpi :-) Ja też troszkę poleżałam :-)

Ja rodziłam z M, dumny jest z tego powodu jak paw :rofl2:
Nie powiem przydał się, było mi raźniej. Jak dojechał do szpitala od razu mi nerwy odeszły :tak: Zbliżyło nas to do siebie jeszcze bardziej. Teraz też planujemy poród razem.

dziewczyny kupujecie już dzieciaczkom buty wiosenne?????

Ja kupuje buciki dopiero jak są potrzebne, z rozmiarem nigdy nie wiadomo :confused:

Aczkolwiek posiadam kilka par bucików za dużych :rofl2: Moja teściowa i M nie mogą się oprzeć jak coś zobaczą, a ja potem składuje. M np kupił Helenie 3pary trampek conversa jak był w stanach, twierdził, że okazja... Jeszcze leżą :-D

dziewczyny kupujecie już dzieciaczkom buty wiosenne?????
Moje beda nosic te co nosily w zeszlym roku i jesienia a i tak jeszcze sa im za duze:no:

Ja Dominika rodzilam z M ,a dziewczynki sama bo to bylo ciecie.A tak poza tym to M przyjechal do szpzitala jak mnie jzu brali na stol tak to szybko poszlo 3 razy bole krzyzowe i rozwarcie na 6cm:szok:

U mnie przy porodzie byla siostra bo moj narzeczony gdzies jezdzil co chwile, ale porod to i tak krotko trwal. Skurcze krzyzowe mialam od 3 w nocy, a do szpitala pojechalam dopiero o 9. Urzodzilam o 11.30 a od 11.20 mialam parte. Wszyscy zdziwieni byli ze tak szybko poszlo i to przy pierwszym dziecku. Radka tylko zawolali zeby pepowine przeciol, to jak wszedl na sale i zobaczyl to wszystko to myslalam ze padnie. Jakby ktos go wtedy lekko popchnal to by polecial jak sztywny ;-);-);-) Ale obiecalam mu ze przy nastepnym porodzie bedzie :-):-):-)

[/u

[url=http://slub-wesele.pl/]

Bo ja kupiłam Oliwci przez Allegro- nowe oczywiście z przesyłką wyniosło mnie 30zł.Bardzo fajne ,różowe z wkładką profilującą.Teraz są troszkę za duże ale do wiosny będą ok.jestem zadowolona z tych bucików i Oliwka bardzo fajnie w nich wygląda.:-)

reklama
Bo ja kupiłam Oliwci przez Allegro- nowe oczywiście z przesyłką wyniosło mnie 30zł.Bardzo fajne ,różowe z wkładką profilującą.Teraz są troszkę za duże ale do wiosny będą ok.jestem zadowolona z tych bucików i Oliwka bardzo fajnie w nich wygląda.:-)

Ja moim dzieciakom bardzo duzo kupuje na allegro, lacznie z butami.zawsze z wszystkich zakupow jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak:Ale butow to na razie maja na najblizsze 2 lata chyba:szok:

Do góry