reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes123 Buciki śliczne :tak:

A jeśli chodzi o fisher price to i nowe zabawki są tańsze na allegro niż w sklepie, czasami nawet 100 różnicy:szok:

Przewaznie tak ,ale nie zawsze:tak::tak::tak:
Ja chcialam kupic moim dziewczynkom krzeselko-uczydelko wlasnie fisher price na allegro,ale wkoncu kupilam im w realu bo na promocji kosztowalo 139zl:szok:
Na allegro bylo drozsze chyba o 30zl no i do tego dochodza koszty wysylki;-)

To zalezy jak sie trafi,nie powiem nieraz jest drożej ale czasami sa duże promocje i mozna kupic coś za grosze.NP fontanne z piłecvzkami ja na allegro kupiłam za niecałe 50zł a u nas w sklepie ponad 100zł no to róznica jest

To ja kiedyś zrobiłam interes życia ;-):rofl2:

Przyjeżdżał do mnie kuzyn z zona na tydzień. Jechali pociągiem, a mają 4 letnia córkę. Planowaliśmy dużo jeżdżenia autem po wawie i okolicach więc potrzebowałam jakiś fotel do auta dla małej. Niestety nie udało mi się pożyczyć. Kupiłam w jakimś markecie za 13 zł, takie cudo ze styropianu, siedzenie z oparciem obleczone materiałem. Potem sprzedałam na allegro jako używane za 26zł :-D A wystawiłam od złotówki :-D

Ja fontanne pilek kupowalam wlasnie w sklepie za 119zl:tak:No ale wtedy nie mialam jeszcze internetu:-)A tak wogole to nie kupilam jeszcze zadnej zabawki na allegro:rofl2:Licytowalam kiedys takie fajne nowe autko na akumulator,ale akurat nie bylo mnie w domu jak aukcja sie konczyla no i ktos mnie przelicytowal:baffled:

Przyjeżdżał do mnie kuzyn z zona na tydzień. Jechali pociągiem, a mają 4 letnia córkę. Planowaliśmy dużo jeżdżenia autem po wawie i okolicach więc potrzebowałam jakiś fotel do auta dla małej. Niestety nie udało mi się pożyczyć. Kupiłam w jakimś markecie za 13 zł, takie cudo ze styropianu, siedzenie z oparciem obleczone materiałem. Potem sprzedałam na allegro jako używane za 26zł :-D A wystawiłam od złotówki :-D

No to zrobilas niezly biznes hihihi:-D:-D:-D
Wiecie co zauwazylam ze najwiecej osob "rzuca sie"na firmowki typu next,h&m no i tych firm sportowych np nike,puma

Mi też sie cos takiego zdarzył.Kupiłam na allegro teletubisia z telewizorkiem za 35z ł.Oliwka tylko troche sie nim bawiłą w sumie leżał,więc go wystawiłąm na allegro i sprzedałąm go za 65zł !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D zarobiłąm troszkę,dołozyłąm i kupiłam kolejną zabawke Oliwce tak to sie u nas kręci

reklama
Moja Helena wstała, marudna, rozdarta i głodna jak wilk... Jak ja tego nie lubię:crazy: Co by się nie zbiło to się dziecko drze...

Ale już ja nakarmiłam i ogląda teletubisie, mam już wieczór z głowy, teraz nie odpuści będzie oglądać ze trzy razy z rzędu:baffled:

Do góry