reklama
Agnes123 Buciki śliczne
A jeśli chodzi o fisher price to i nowe zabawki są tańsze na allegro niż w sklepie, czasami nawet 100 różnicy
Przewaznie tak ,ale nie zawsze
Ja chcialam kupic moim dziewczynkom krzeselko-uczydelko wlasnie fisher price na allegro,ale wkoncu kupilam im w realu bo na promocji kosztowalo 139zl
Na allegro bylo drozsze chyba o 30zl no i do tego dochodza koszty wysylki;-)
To zalezy jak sie trafi,nie powiem nieraz jest drożej ale czasami sa duże promocje i mozna kupic coś za grosze.NP fontanne z piłecvzkami ja na allegro kupiłam za niecałe 50zł a u nas w sklepie ponad 100zł no to róznica jest
Mama Helenki
i Aniki :D
To ja kiedyś zrobiłam interes życia ;-)
Przyjeżdżał do mnie kuzyn z zona na tydzień. Jechali pociągiem, a mają 4 letnia córkę. Planowaliśmy dużo jeżdżenia autem po wawie i okolicach więc potrzebowałam jakiś fotel do auta dla małej. Niestety nie udało mi się pożyczyć. Kupiłam w jakimś markecie za 13 zł, takie cudo ze styropianu, siedzenie z oparciem obleczone materiałem. Potem sprzedałam na allegro jako używane za 26zł A wystawiłam od złotówki
Przyjeżdżał do mnie kuzyn z zona na tydzień. Jechali pociągiem, a mają 4 letnia córkę. Planowaliśmy dużo jeżdżenia autem po wawie i okolicach więc potrzebowałam jakiś fotel do auta dla małej. Niestety nie udało mi się pożyczyć. Kupiłam w jakimś markecie za 13 zł, takie cudo ze styropianu, siedzenie z oparciem obleczone materiałem. Potem sprzedałam na allegro jako używane za 26zł A wystawiłam od złotówki
Ja fontanne pilek kupowalam wlasnie w sklepie za 119zlNo ale wtedy nie mialam jeszcze internetu:-)A tak wogole to nie kupilam jeszcze zadnej zabawki na allegroLicytowalam kiedys takie fajne nowe autko na akumulator,ale akurat nie bylo mnie w domu jak aukcja sie konczyla no i ktos mnie przelicytowal
No to zrobilas niezly biznes hihihi
Wiecie co zauwazylam ze najwiecej osob "rzuca sie"na firmowki typu next,h&m no i tych firm sportowych np nike,puma
Mi też sie cos takiego zdarzył.Kupiłam na allegro teletubisia z telewizorkiem za 35z ł.Oliwka tylko troche sie nim bawiłą w sumie leżał,więc go wystawiłąm na allegro i sprzedałąm go za 65zł !!!!!! zarobiłąm troszkę,dołozyłąm i kupiłam kolejną zabawke Oliwce tak to sie u nas kręci
Oliwka też ma mnóstwo ubranek z next :-):-):-):-)No to zrobilas niezly biznes hihihi
Wiecie co zauwazylam ze najwiecej osob "rzuca sie"na firmowki typu next,h&m no i tych firm sportowych np nike,puma
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Moja Helena wstała, marudna, rozdarta i głodna jak wilk... Jak ja tego nie lubię Co by się nie zbiło to się dziecko drze...
Ale już ja nakarmiłam i ogląda teletubisie, mam już wieczór z głowy, teraz nie odpuści będzie oglądać ze trzy razy z rzędu
Ale już ja nakarmiłam i ogląda teletubisie, mam już wieczór z głowy, teraz nie odpuści będzie oglądać ze trzy razy z rzędu
Podziel się: